Hjerteslag

Hjerteslag2017-08-23T14:15:16+00:00

Hjerteslag

Hjerteslag er en klynge for unge singler, par og familier med små børn.

Vi ønsker at være et familiært og varmt fællesskab, hvor det er naturligt at dele liv med hinanden. Vi vil søge nærmere på Gud og på hinanden ved løbende at mødes i større og mindre fællesskaber, hvor vi kan opmuntre hinanden til at leve med Gud i alle hverdagens aspekter.

Der er aktiviteter i klyngen hver onsdag. Rytmen kører over fem onsdage, hvor der er celle for mænd, celle for kvinder og klyngesamling uden børn.

1. Onsdag – Klyngesamling uden børn
  2. Onsdag – Mandecelle
  3. Onsdag – Kvindecelle
  4. Onsdag – Mandecelle
  5. Onsdag – Kvindecelle

Til klyngesamlingerne er der plads til at søge nærmere på Gud gennem fordybelse, dialog, lovsang og bøn. Her vil vi ofte have besøg af undervisere og/eller bruge hinandens kompetencer og nådegaver i klyngen.

Derudover er der en månedlig kirkefrokost for både børn og voksne, hvor vi mødes i hjemmene til sammenskudsfrokost efter gudstjenesten. Her vil fællesskabet være i fokus, og der er mulighed for at lave aktiviteter eller snakke over en kop kaffe.

Sammen søger vi nærmere på Gud – og på hinanden

Leder: