Ny i kirken?

Ny i kirken?2018-09-19T15:34:16+00:00

Velkommen til Silkeborg Oasekirke

Velkommen her i Silkeborg Oasekirke! Vi er en menighed med masser af muligheder for samvær og fællesskab. Vi er også en menighed, der har en størrelse, som nogen gange kan gøre det uoverskueligt at finde ind i et fællesskab, hvis man ikke lige kender nogen i forvejen.
Det vil vi gerne hjælpe dig med! Her er 3 ting, du kan gøre med det samme

1. Tilmeld dig nyhedsmailen.
  2. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om det, du ønsker at høre mere om.
  3. Tjek kalendersiden ud. Alle aktiviteter i kirken er listet på kalenderen – og du er velkommen!
Introkursus
Fællesskaber
Tjenestegrupper
Hvem er vi?
Modtag Nyhedsmail

Ny i kirken?

Udfyld denne formular… hvis du er ny i kirken og gerne vil kobles på et fællesskab eller netop har deltaget i et Introkursus.
Du behøver ikke udfylde alle felterne.

janejer allerede i et fællesskab

janejer allerede i en tjenestegruppe

Introkursus

Tid til at blive medlem?

HVEM?
Vi afholder introkursus for alle, der gerne vil vide mere om Silkeborg Oasekirke, og som overvejer medlemskab. Introkurset henvender sig særligt til dig, der allerede har stiftet bekendtskab med kirken gennem deltagelse i gudstjenester og/eller andet fællesskab.

HVAD?
Vi ser på kirkens profil og teologi, vi ser på kirkens opbygning i forhold til fællesskab, tjeneste, ledelse og økonomi. Og vi ser på, hvad det betyder at være en forpligtet del af fællesskabet som medlem.

HVOR MEGET?
Kurset består af to aftenmøder. Ønskes medlemsskab i kirken kræves deltagelse ved begge aftener.

HVORNÅR?
Næste gang der afholdes introkursus er begyndelsen af 2019. Se i kalenderen.

Tilmeld dig kurset her

Du er også velkommen til at kontakte kirkens præst, Peter Sode Jensen her