Koncert med Fangekoret

Lørdag den 20. januar 2018 kl. 19.30 er der koncert med Fangekoret. Koret har givet over 500 koncerter og kommer nu også til Silkeborg Oasekirke.

Fangekoret består af indsatte på udgang samt tidligere indsatte, som er fortsat med at synge efter løsladelsen. Korleder igennem 22 år, Louise Adrian, synger med indsatte i 5 fængsler og koret optræder rundt i de danske kirker.

I de første 10 år af Fangekorets virke i Vridsløselille Statsfængsel var der ingen, der kendte noget til de syngende forbrydere. De var gemt af vejen, men da de udgav en CD i 2004 fik offentligheden øje på dem. Der startede en efterspørgsel efter koret udenfor murene og med tiden fik Direktoratet for Kriminalforsorgen lavet nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en koncertvirksomhed.  I de sidste mange år har Fangekoret sunget for fulde huse rundt i hele Danmark.

Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger. Koncerter med Fangekoret er langt mere end musik. Det er indblik i en anden verden.

Efter koncerten er der mulighed for at købe kaffe, brød og frugt i Cafeteriaet.

Entré 75 kr. Køb gerne billetter i forsalg

Læs mere om Fangekoret