Medvandring

Medvandring 2017-05-26T08:38:38+00:00

Søger du en medvandrer?

Er du presset af skilsmisse, arbejdsløshed, misbrug, sygdom eller andet, kan du måske have glæde af en medvandrer.

I kan følges med hinanden et stykke vej og sammen med et andet menneske kan du måske bedre overskue situationen. I kan tale sammen om dine bekymringer og udfordringer, og I kan glæde jer sammen over dine sejre.

Nogle mødes en fast dag om ugen et par timer, andre en gang hver anden uge og atter andre efter behov.

Sammen med dig finder vi det rigtige match

Familiehjælpen

mor-med-barnevogn_300_200

Familiehjælperen tilbyder at støtte en sårbar gravid eller nybagt mor. Hun kan f.eks. tilbyde at…

• lytte og samtale
  • hjælpe med at forberede barnets ankomst – hvad er godt at ordne inden fødslen?
  • skabe struktur og overblik i hverdagen
  • gå en tur med barnet og evt. søskende
  • hjælpe med husligt arbejde, fx lave mad, lægge tøj sammen, rydde lidt op
  • kontakt til offentlige instanser og hjælpe med at forstå breve
  • evt. følge med til lægen eller til møder
  • hygge med dig og gøre ting sammen med dig, som I har lyst til
  • introducere til nye netværk, hvis der er et behov.

En familiehjælper er en kvinde med erfaring med graviditet, børn og familie-hverdagsliv, som kan tilbyde at komme et par timer om ugen i et år.

Initiativet er et samarbejde mellem sundhedsplejen i Silkeborg Kommune, Frivilligcentret Silkeborg og Kirkernes Sociale Arbejde.

Er du interesseret i medvandring?

Skriv til: Gitte Eriksen

Vil du høre mere om familiehjælpen?

Skriv til: Ulla Kristensen

Vi samarbejder med Kirkernes Sociale Arbejde