Menighedsråd

Medlemmer af menighedsrådet

Irene JørgensenFormand: Irene Jørgensen
Stilling: Køkkenleder i en børnehave
Min drøm med Silkeborg Oasekirke: At vi alle må erfare Guds kærlighed. At vores fællesskab er varmt og autentisk og der er plads til alle. Så drømmer jeg om at den enkelte finder sin plads i Guds rige og vi tilsammen kan gøre en forskel i vores by/område.

MR-poster: Formand og stabsansvarlig

marianne

Næstformand Marianne Jørgensen
Stilling: Udviklingskonsulent
Jeg drømmer om, at Silkeborg Oasekirke er en kirke der lever i og af Guds radikale kærlighed og nåde, så det former os som mennesker og fællesskab.

MR-post: Næstformand og kontaktperson til Børne- og Ungdomsforeningens bestyrelse.

ole2Ole Rabjerg
Stilling: Psykolog i Foreningen Agape
Min drøm med Silkeborg Oasekirke er, at vi må opdage mere af hvem Kongen Jesus er. Jeg drømmer om, at vi opdager mere af egen og andres værdi. At hvert menneske er unikt og værdifuldt. Jeg drømmer desuden om aktiviteter, der styrker parforholdet, og tiltag der styrker livet for enlige.
MR-post: Stabsansvarlig.

leifLeif Simonsen
Stilling: Porteføljeleder i Krifa
Min drøm er at Silkeborg Oasekirke må være en lokal kirke der bringer håb til mennesker i Silkeborg og omegn. At kirken må stå i spændet imellem at være ledt af Guds ord og Guds Ånd og samtidig være relevant for mennesker i alle aldersgrupper.

MR-post: Kommunikationsansvarlig.

Berit Bagger

MR-post: Medlem af Missionsudvalget.

Johnny Klostergaard

MR-post: Økonomiansvarlig