Missionsprojekter

Missionsprojekter 2017-12-06T10:35:02+00:00

Kirke med global bevidsthed

Guds kærlighed gælder alle, og vi ønsker at være med til at bringe den ud til mennesker i hele verden.
Vores udgangspunkt er Silkeborg, hvor vi i det daglige stræber efter at forkynde evangeliet med både ord og praktisk omsorg.

Den kristnes kald er at række Guds kærlighed til mennesker og lede dem til tro på Jesus – og til yde praktisk omsorg. Det gælder både mennesker i nærmiljøet og mennesker i andre lande.  Bibelen taler om at “I har fået det for intet, så giv det for intet.”

Vi engagerer os i missionsprojekter ude i verden, der har samme dobbelte fokus med at forkynde evangeliet og bringe praktisk hjælp. Her kommer vi i kontakt med mennesker, der kan inspirere os som kirke, ligesom vi kan være til støtte og inspiration for dem. Konkret er vi med i tre projekter:

Kirkens 3 missionsprojekter