Opgavekalender

Opgavekalender2018-09-18T18:35:58+00:00

Hvem laver gudstjenesterne?

Mellem 10-25 frivillige er engageret i at løse opgaver til hver gudstjeneste. Kirketjenere, skærmteam, lydfolk, streaming-team, musikere og sangere, mødeledere, forbønsteam, børneteam, gudstjenesteværter…

Kontakt Hanne Dalsgaard, hvis du ønsker at blive en del af disse teams

man
14:00 Gudstjenesteopgaver
dec 24 kl. 14:00 – 15:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant: Frans Vestergaard Jensen Gudstjenesteleder: Leif Simonsen Lovsang: Hanne Dalsgaard Forbøn: Ingen Lyd: Tim Baldwin Projektor: Søren Pedersen Roderiet: Ingen PitStop: Ingen Bamsebande: Ingen Kirketjener: Arne Pedersen og Olav Heldt Alterblomster: Merete Simonsen Gudstjenesteværter: Gitte Østerby, Karen Aagaard, Bjarke Hauge Livestreaming: Finn Jørgensen Profetteam:
dec 30 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant: Niels Peder Nielsen Gudstjenesteleder: Karsten Holm Lovsang: Hanne Dalsgaard Forbøn: A: Merete Simonsen og Hans Lauridsen Lyd: Tim Baldwin Projektor: Hanne Vingborg Roderiet: Merete Heldt – roderiet light PitStop: Ingen Bamsebande: Lise Bilberg Kirketjener: Birthe og Keld Schrøder-Thomsen Alterblomster: Birthe Schrøder-Thomsen Gudstjenesteværter: Alice Møberg, Morten Meldgaard, Marianne Jørgensen Livestreaming: Kim Højland Profetteam:
jan 6 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant: Frans V. Jensen Gudstjenesteleder: Torben Mathiesen Lovsang: Hanne Dalsgaard Forbøn: A:  B: Lyd:  Projektor:  Roderiet: PitStop:  Bamsebande:  Kirketjener:  Alterblomster:  Gudstjenesteværter:  Livestreaming:  Profetteam:
jan 13 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant:  Gudstjenesteleder: Berit Bagger Lovsang: Frederik Jørgensen Forbøn: A:  B: Lyd:  Projektor:  Roderiet:  PitStop:  Bamsebande:  Kirketjener:  Alterblomster:  Gudstjenesteværter:  Livestreaming:  Profetteam:
jan 20 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant: Peter Sode Jensen Gudstjenesteleder:  Lovsang: Jørgen-Peter Futtrup Forbøn: A:  B: Lyd: Projektor: Roderiet: PitStop: Bamsebande: Kirketjener: Alterblomster: Gudstjenesteværter: Livestreaming: Profetteam: Kirkefrokost:
10:30 Gudstjensteopgaver
Gudstjensteopgaver
jan 27 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjensteopgaver
Prædikant: Gudstjenesteleder:  Lovsang: Forbøn: A:  B: Lyd: Projektor: Roderiet: PitStop: Bamsebande: Kirketjener: Alterblomster: Gudstjenesteværter: Livestreaming: Profetteam:
feb 3 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant: Henrik Kildahl Gudstjenesteleder:  Lovsang: Forbøn: A:  B: Lyd: Projektor: Roderiet: PitStop: Bamsebande: Kirketjener: Alterblomster: Gudstjenesteværter: Livestreaming: Profetteam:
feb 10 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant: Frans Vestergaard Jensen Gudstjenesteleder:  Lovsang: Forbøn: A:  B: Lyd: Projektor: Roderiet: PitStop: Bamsebande: Kirketjener: Alterblomster: Gudstjenesteværter: Livestreaming: Profetteam:
feb 17 kl. 10:30 – 12:00
feb 24 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant: Peter Sode Jensen Gudstjenesteleder:  Lovsang: Forbøn: A:  B: Lyd: Projektor: Roderiet: PitStop: Bamsebande: Kirketjener: Alterblomster: Gudstjenesteværter: Livestreaming: Profetteam:

Hvordan fungerer rengøringen i kirken?

Det har stor værdi at menighedens medlemmer kender kirkens lokaler – også depoterne og de praktiske arbejdsgange. Derfor varetages rengøring også af kirkens egne medlemmer og brugere.

Ordningen er obligatorisk og fungerer ved, at arbejdsgrupper på 7 – 14 personer har tjansen 2½ gang om året. Selv om det kun er få gange om året, kommer det sjældent belejligt, derfor opfordres alle medlemmer til at være opmærksom på kalenderen nedenfor, således at hverdagens gøremål kan planlægges i overensstemmelse med denne opgave.

Der bruges mellem 1½ – 2½ time på opgaven. Nogen grupper mødes til fælles aftensmad før rengøring – andre uddelegere rengøringen mellem sig og kommer ind i kirken på forskellige tidspunkter i løbet i ugen.

Nogle arbejdsgrupper er sammensat ud fra geografiske hensyn, andre gennem cellegruppestruktur, men de fleste fungerer blot som et arbejdsfællesskab, hvor man hjælper hinanden med en praktisk opgave. Ved langvarig sygdom eller andre omstændigheder, der betyder, at det individuelle bidrag er begrænset, kontaktes sekretariatet: tlf: 8681 6835|

Skriv til Kit Hvergel, hvis du ønsker at komme i en arbejdsgruppe.
Se navne på tovholderne for de forskellige arbejdsgrupper. Her