Sensommerstævne

Sensommerstævne 2017-09-27T13:29:46+00:00

Sensommerstævne 2017

Et af årets højdepunkter i Silkeborg Oasekirke er sensommerstævnet. Her samles hele menigheden for at få undervisning med høj kvalitet, bede og synge sammen – og styrke vores fællesskab.

Stævnet er for alle. Både de, der har kommet i menigheden i flere år og de, der påtænker at begynde at komme. Det er for børn, voksne, unge og gamle. Det er vores alle sammens stævne.

Dagen program:

Program til print her

Vi begynder kl. 9.30 med lovsang og velkomst. Herefter går børnene i Børnekirken, hvor der er planlagt et spændende program for dem. Børnene får besøg af Berit Skjødt, der vil lede os i “Godly Play”. De voksne samles i kirkesalen for at høre Jens-Petter Jørgensen undervise om “helbredende fællesskaber”.

Kl. 12.00 er der frokost med efterfølgende fællesskabsaktivitet for alle, som Thomas Jørgensen står for.

Kl. 15.00
er der kaffe og kage og derefter går børn og voksne hver til sit igen. Her vil de voksne endnu få mulighed for at lytte til Jens-Petter, men der vil også være god tid til samtale, refleksion og forbøn. Børnene får nu besøg af Rudolf Larsen til en sjov eftermiddag.

Kl. 18.00 spiser vi sammen og Ruben Dalsgaard har forberedt en konkurrence for alle, inden børnene trækker i Børnekirken for at hygge sig med en film. Børnene må meget gerne medbringe dyne, tæpper og måske endda en madras.

Kl. 20.00 mødes de voksne igen i kirkesalen til lovsangsaften

Dagen slutter kl. 21.00, men stævnet fortsætter søndag morgen kl. 10.30 til gudstjeneste, hvor Jens-Petter Jørgensen prædiker.

Tilmelding her
For børn

Jens-Petter Jørgensen er forfatter til en række bøger, og arbejder som underviser og vejleder. Han brænder for at bygge bro mellem Guds ressourcer og menneskelivet.  Jens-Petter er er en af fædrene i den norske Oase-bevægelse.

Optagelse fra skjærgårdssang 2012, hvor Jens-Petter var taler

Børnenes Sensommerstævne

Velkommen til en super hyggelig dag for børn – lørdag d. 30. september.

Fordybelse og krea-dag – om formiddagen
Om formiddagen får vi besøg af Berit Skjødt fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. Berit vil bruge Godly Play og tage børnene med ind i en fortælling fra Bibelen. Godly Play er en spændende og kreativ måde at formidle evangeliet på for børn. Der er plads til fordybelse, eftertanke og åbne spørgsmål.
Hvis I gerne vil vide mere om, hvad Godly Play er, så er her et link med et eksempel:

De børn, der ikke er inde til fortælling, vil få mulighed for at fordybe sig ved kreative værksteder i cafe-området sammen med et par hjælpsomme forældre.

Aktiviteter og leg – om eftermiddagen
Om eftermiddagen dukker Rudolf op. Han kommer kørende i sin store bil, som hedder Evigglad.
I bilen er der freestyle-cykler, balance baek, Kængurostylter, tummelumsk hockey og andre sjove ting – mest til udendørs brug. Man er også velkommen til leg og boldspil i Multisalen.

DyneBio og råhygge i Børnekirken – om aftenen
Den store skønne Børnekirkesal bliver i dagens anledning forvandlet til børnebiograf. Vi har jo masser af plads, og en stor dejlig skærm at se film på.
Børnebiografen starter ca. kl. 20. Vi anbefaler at børnene tager et tæppe eller en sovepose med i Børnekirken, da det pt. kan være vanskeligt at holde salen varm i længere tid.

Vi ser frem til en super hyggelig dag sammen med børnene J
Yderligere info: Merete Heldt – 24 60 80 66

Berit Skjødt fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler

Rudolf Larsen med bilen “Evigglad”