Præst med fokus på diakoni og fællesskaber til Silkeborg Oasekirke

Brænder du for at række evangeliet til mennesker til tro og efterfølgelse? Er du modig og visionær, og har du lyst til at træde nye stier, for at kirken bliver kirke for ALLE?

Så er du måske den præst, vi søger på fuld tid. Du skal sammen med kirkens ledende præst styrke fællesskabsområdet i kirken og bringe evangeliet til de mange mennesker, som kirken har kontakt med igennem det diakonale arbejde.

Vi vægter, at du:

• er teologisk velfunderet på evangelisk-luthersk grund.
  • er evangelist som med frimodighed rækker kaldet til tro.
  • er en leder, som kan lede dig selv og har erfaring med at lede og motivere andre.
  • personligt kender til Helligåndens kraft og udrustning og bruger det som en naturlig del af tjenesten.
  • indgår naturligt i det tværkulturelle møde med mennesker.

Som person har du:

• personlig og åndelig modenhed samt en sund karakter.
  • evnen til med følelsesmæssig intelligens at navigere blandt mennesker og i menneskelige dilemmaer.
  • en brand for diakoni.
  • blik for kirkefællesskabers betydning og erfaring med at lede fællesskaber.

Vi forventer

• at du arbejder med på kirkens missionale og diakonale vision og tager del i kirkens diakonale arbejde.
  • at du prædiker ved gudstjenester.
  • at du indgår i den daglige ledelse sammen med kirkens ledende præst og lederen af diakoniområdet.

Ansøgning

Information om stillingen og kirken hos formand Irene Jørgensen tlf. 2424 6460 eller ledende præst Peter Sode tlf. 2393 6517.

Ansøgningsfrist den 29. januar på mail til Irene Jørgensen – irene@oasepost.dk.

Silkeborg Oasekirke er en karismatisk evangelisk luthersk kirke med 350 medlemmer. Egen kirkebygning med mange faciliteter. Kirken har mange aktiviteter og et stort diakonalt arbejde i lokalområdet. Der er stab bestående af 9 personer.

2017-12-21T14:23:21+00:00