I Danmark er mange af os opvokset med salmer i skolen og kirker i landskabet. Men når det kommer til spørgsmålet om, hvem den kristne Gud er, bliver det sværere. Svært at få begyndt – og i det hele taget at se relevansen.

Bibelen fortæller, at man kan få en personlig relationer til Gud, være som et barn i forhold til sin far. Biblen påstår, at dine længsler ikke er tilfældige.
Gør det dig nysgerrig? – Kunne du tænke dig at undersøge det nærmere?

Så er Alpha måske noget for dig.
Alpha er et kursus, hvor vi på en lettilgængelig måde udforsker meningen med livet og den kristne tro.
Vi ønsker, at alle skal have mulighed for at komme med deres synspunkter og spørgsmål. Sammen undersøger vi og bliver klogere.

Hvad er et Alpha-kursus?

Alpha er at kort, intensivt kursus, med en række spændende oplæg, hvor du kan udforske den kristne tro på få uger. Alpha-kurset er for mange blevet en kæmpe oplevelse. Indtil videre er der afholdt mere end 50 steder i Danmark – og i mere en 169 lande.

Hvor og hvornår?

Alpha-kursus foregår i Silkeborg Oasekirke, Frichsvej 2, Silkeborg.
Hver torsdag kl. 18 – 20.45 med opstart d. 23. januar og afslutning d. 23. april (med undtagen uge 7 og 15).

Der vil også være en ALPHA weekend d. 13. – 14. marts 2020

Hvordan foregår det?

Vi begynder med aftensmad og uformel hygge. Derefter vises en film med aftenens emne, som lægger op til samtale. Samtalen foregår i mindre grupper, hvor alle har mulighed for at dele tanker go synspunkter. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage – alle er velkomne uanset baggrund!

Hvad koster det?

Det koster ikke noget at være med, men du skal regne med et bidrag til mad pr. gang på 30 kr.

Alpha-teamet består af

Alpha-teamet består af:

Karsten Holm  —   Karen Gonge   —   Alice Møberg   —   Merete Simonsen   —   Vibeke Dein

Marianne Jørgensen   —   Jannie Lauridsen   —   Jørgen Peter Futtrup   —   Susanne Futtrup

Tove Stagis   —  Olav Heldt   —   Ulrik Bagger   —