Et godt ægteskab kommer ikke af sig selv, men kræver fokus og en vedvarende indsats. Ægteskabsgruppen i Silkeborg Oasekirke laver forskellige tiltag, hvis formål er at inspirere til og støtte op om ægteskaber. I juni er der arrangeret 2 kursusaftener om kommunikation med Steen Kruse fra Center for Familieudvikling. Se Gruppen arbejder også på at arrangere en temadag om seksualitet og intimitet i efteråret. Desuden er der startet en ægteskabshuddle med 4 par, hvor der over ca. 10 samlinger er fokus på styrkelse af ægteskabet. Ægteskabsgruppen tilbyder også løbende ægteskabsrådgivning til par i kirken.

Se invitationen til kommunikationskurset i juni og mere om arbejdet i ægteskabsgruppen på kirkens hjemmeside her

Tilmelding til 2 kursusaftner om kommunikation med Steen Kruse d. 11. juni & d. 25. juni