Online børnekirke kl. 10.00
Frem mod sommerferien vil der være online børnekirke om søndagen kl. 10.00 Det er Betina Meldgaard og Lis Abildtrup (Losselis), der på skift er værter for børnene, og der vil også dukke gæster op. Håber I vil tage godt imod initiativet og samle jer og jeres børn foran skærmen, synge med derhjemme og interagere, så godt I kan.
Stor tak til Betina og Lis, der er gået foran i dette arbejde, som vi håber vil være en hjælp i hjemmene til at være familier, og give anledning til gode stunder som familie med bøn, lovsang og samtale om troen.
I tilfælde af at vi kan mødes i kirken til gudstjenester før sommerferien, vil planen selvfølgelig ændrer sig igen. Hold derfor øje med kirkens kalender for at holde dig informeret.
Aktiviteter for børn under prædikenen
Her på siden vil du fortsat kunne finde tegninger og øvrige aktiviteter, som du kan hjælpe dit barn i gang med, mens du selv deltager i online gudstjenesten kl. 10.30
LINK til kirkens YouTube-kanal, hvor du kan følge med i både børnekirke kl. 10.00 og gudstjeneste kl. 10.30.

Søndag d. 3. maj

Klik her for at se forslag til tegninger, som du kan printe ud derhjemme