Søndag d. 10 marts kommer Karsten Bach, der er landsleder for Alpha på besøg i Silkeborg Oasekirke.
Alpha er en forløb hvor vi udforsker den kristne tro. Det kommer fra den Anglikanske kirke i England, og nu stort set holdes over hele verden. De første kurser blev holdt i Danmark midt i 90’erne. I dag er der løbende kurser rundt om i landets kirker, caféer, fængsler, studiesteder og private hjem.

Alpha er et forløb, hvor den kristne tro udforskes. Forløbet strækker sig over 11 uger, hvor man mødes en gang om ugen. Hver gang tages et emne op om tro, som er et oplæg til en efterfølgende samtale i grupper.

Alpha er et fantastisk redskab til at åbne Bibelens budskab for mennesker, der ikke kender Jesus eller som ønsker et større kendskab til den kristne tro – og vi oplever ofte at mennesker kommer til tro under- eller efter et kursus.

Alpha arbejder ihærdigt på at nå den unge generation, der er meget åbne for at tale om tro og meningen med livet, og senest er der udarbejdet en filmserie målrettet unge.

Se mere på www.alphadanmark.dk

– Og velmødt til gudstjeneste d. 10. marts kl. 10.30 i Silkeborg Oasekirke, hvor Karsten Bach også er prædikant.