Nyt Alpha-kursus ONLINE

Vi starter Alpha-kursus op igen. Denne gang bliver det online og i samarbejde med 5 andre kirker. Der vil være gruppeledere og facilitatorer fra Silkeborg Oasekirke på kurset, og grupperne inddeles således, at personer fra Silkeborg kommer i gruppe med hinanden.

Første gang er d. 24. februar kl. 19.30
Deltag denne aften og beslut dig derefter, om du ønsker at være med på hele kurset.
Du får tilsendt et link til deltagelse, efter at du har tilmeldt dig.

HVAD er ALPHA-kursus?
ALPHA er en række oplæg, hvor du kan udforske den kristne tro.

HVOR og HVORNÅR?
Onsdag aften fra d. 24. februar til d. 28. april. kl. 19.30 – 21.00

AFTENENS FORLØB
Kursus aftenerne har hver en overskrift. F.eks. Hvem er Helligånden?, Hvordan leder Gud os?, Hvordan kan jeg tro?
Aftenen er inddelt i 2 blokke på hver ca. 45 min., hvor den første er fælles og den sidste er i små grupper.

HVAD KOSTER DET?
Det er gratis at deltage

YDERLIGERE OPLYSNINGER OMKRING OASEKIRKENS ALPHAKURSER
Spørgsmål kan rettes til koordinator Karsten Holm på karsten@oasekirken.dk

Kurset afholdes i et samarbejde mellem Bethlehemskirken, Byens Valgmenighed, Regen, Københavns Vineyard samt Silkeborg Oasekirke.

Opstart d. 24. februar

Hvad er et Alpha-kursus?

Alpha er at kort, intensivt kursus, med en række spændende oplæg, hvor du kan udforske den kristne tro på få uger. Alpha-kurset er for mange blevet en kæmpe oplevelse. Indtil videre er der afholdt mere end 50 steder i Danmark – og i mere en 169 lande.