Alpha er for dig, der er nysgerrig på tro, og har lyst til at have meningsfyldte samtaler om livets store spørgsmål. Udforske hvad tro er, og hvordan det ville se ud for dig.

Kom den 12. september og få en smagsprøve på ALPHA

Hvad er Alpha?

Et Alpha-kursus er en række hverdagsaftner med mad, oplæg og åbne samtaler om tro og meningen med livet. Det foregår i et godt fællesskab, hvor der er plads til dig og dine venners spørgsmål og meninger. Vi begynder aftnerne ved at spise sammen, høre et oplæg og derefter går vi ud i grupper og taler om dagens oplæg og undervisning.

KAN JEG VÆRE MED, SELVOM JEG IKKE TROR PÅ GUD?
Ja, bestemt. Du behøver ikke have en bestemt religiøs overbevisning eller kende til kirke. Til Alpha er der plads til at komme, som du er, og med de tanker du har.

VARIGHED
Vi mødes i alt 12 gange (én gang om ugen) fra kl. 18.30-21.00 og en lørdag. Vi spiser sammen (kr. 35,- pr gang).  Lørdagen koster 95 kr. Ellers er kurset gratis.

HVOR og HVORNÅR?
Alpha-kursus foregår i Silkeborg Osekirke, Frichsvej 2, Silkeborg. Tirsdage fra 18.30 – 21.00. Vi har første aften d. 12. september 2023

HVAD KOSTER DET?
Mad koster 35,- kr. pr. gang. (Lørdagen koster 95,- kr.)

HVAD MED TILMELDING?
Du kan tilmelde dig hele kurset eller blot den første aften, hvis du lige vil prøve det først.

YDERLIGERE SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til hanne@oasekirken.dk eller ringe til Hanne Dalsgaard på 22 28 00 30

Program for kurset

12/9 – TAL OM TRO – Inviter en ven med til intro-aften
19/9 – Hvem er Jesus?
26/9 – Hvorfor døde Jesus?
3/10 –  Hvordan kan jeg tro?
10/10 – Hvorfor og hvordan kan jeg bede?
17/10 – EFTERÅRSFERIE
24/10 – Hvorfor og hvordan læse Bibelen?
31/10 – Hvordan leder Gud os?
4/11  –  Bemærk. Lørdag hele dagen.
Hvem er Helligånden og hvad gør den?
7/11 – Helbreder Gud i dag?
14/11 – Hvordan kan jeg modstå det onde?
21/11 – Hvorfor og hvordan fortæller jeg det til andre?
28/11 – Hvad med kirken?
5/12 – Hvordan får jeg mest muligt ud af resten af mit liv?*

*Den sidste kursusaften er en festaften. Her kan du invitere venner, familie, kollegaer. Alle som kunne være interesseret i næste Alpha-kursus

TAL OM TRO
Tirsdag d. 12. september inviteres du til “TAL OM TRO”. En mulighed for at få en smagsprøve på Alpha.

Tag en ven med!!!