Sommerfesten i år, bliver et brag af en fest og som noget helt nyt, afholder vi en auktion og du kan allerede nu være med til at sætte dit unikke præg på dette festlige event.

Pengene fra auktionen går til at flere kan komme med på SommerOase.

Alle er velkomne til at byde ind med en ydelse, en gave eller andet. Vi samler 44 auktionslodder i et katalog, som bliver tilgængeligt et par uger før festen. Føler du dig inspireret og udfordret til at sætte noget på højkant, så tilmeld din gave allerede i dag her .

En fantastisk mulighed
At komme med på SommerOase har en særlig betydning for rigtig mange i kirken. Det er en uge, der styrker fællesskaberne, giver åndelig fornyelse, opmuntrer til samvær og puster ild i gamle og nye relationer på alle alderstrin.
Auktionen er en mulighed for at bære ansvar i fællesskab, vise næstekærlighed og holde en fest om det, sammen.

Vores diakonale arbejde, har i årevis sikret mange familier del i denne unikke oplevelse. Familier, som uden denne ekstra støtte, ikke ville have haft ressourcer eller overskud til at komme med. Det skal vi naturligvis også i år

Mangler du ideer?
Hent lidt inspiration til hvad du kunne sætte på højkant til auktionen d. 16. juni. Lad dig dog ikke begrænse.
(Listen nedenfor er udelukkende en idébank – det aktuelle katalog udkommer senere)

• IT-hjælp i 2 timer. (eller andet professionel/faglig hjælp f.eks. tømrer, coach, elektriker m.fl.)
  • Børnepasning en aften
  • Et læs brænde
  • Chauffør/ledsager til f.eks. en skovtur, museumsbesøg eller andet
  • En fødselsdagskage
  • Underholdning til børnefødselsdag
  • Havearbejde en hel lørdag inkl. trailerkørsel
  • 3-retters menu for dig og din ægtefælle hos (evt. eget navn)
  • Flyttehjælp eller andet praktisk hjælp i 4 timer.
  • En tur på cafe
  • Sommerhus i en weekend /uge
  • Sprogundervisning (afpuds dit tyske, spanske eller italienske inden ferien!)
  • Campingvogn i uge?
  • Bilvask
  • Malearbejde
  • Rensning af tagrender