Gudstjeneste: Besøg fra “Åbne Døre”

Velkommen til gudstjeneste i Silkeborg Oasekirke kl. 10.30 hvor vi får besøg af Golriz Ghozati fra Åbne døre.

Golriz Ghozati er født i Iran og voksede op under krigen mellem Iran og Irak. Som 10-årig kom hun til Danmark og konverterede tre år senere fra islam til kristendommen. Hun er uddannet lærer og har siden 2012 arbejdet som foredragsholder og leder af Åbne Døres politiske arbejde på Christiansborg. I august 2017 blev Golriz konstitueret generalsekretær for Åbne Døre Danmark. Gennem sit arbejde i Åbne Døre ønsker hun at gøre opmærksom på kirkens og de kristnes udfordringer i bl.a. muslimske og kommunistiske lande og give et bud på, hvad vi kan gøre for at styrke den forfulgte kirke. I Danmark har vi ytringsfrihed, religionsfrihed og stor frihed til at leve, som vi ønsker. Denne frihed har 75 procent af verdens kristne ikke. De betaler en høj pris for deres tro på Kristus.

Der er program for børnene ved gudstjenesten. Bamsebanden, Roderiet og Pitstop. Læs mere om børnekirken her

2018-02-26T19:14:06+00:00