Samling for fællesskabsområdet

Så er der igen samling for Fællesskabsområdet. Denne gang henvender aftenen sig til:
– Alle, som i mindre eller større grad er ansvarlig for en smågruppe
– Alle, som overvejer at starte en ny smågruppe
– Vi håber, at de smågrupper som ikke har udpeget en eller flere ledere, vil sende én eller to personer som repræsentant(er) for deres gruppe.
– Klyngeledere

I Silkeborg Oasekirke har vi ca. 30 smågrupper, som formentlig rummer over 150 voksne tilsammen. Med smågrupper menes: Cellegrupper, bibelstudiegrupper, huddles, mande-/kvindegrupper og lignende grupper. Altså de grupper, hvor vi mødes ca. 5-10 personer – typisk i vores egne hjem – for at dele liv, bede, lovsynge og tale sammen om livet med Gud.

Ved samlingen vil vi sætte fokus på:
– Hvordan vi kan få en stærkere kontakt mellem staben og de enkelte smågrupper
– Hvordan vi bedst kan udruste smågrupperne til at være disciple sammen
– Hvordan vi kan give den bedste hjælp, sparring og undervisning til jer, som leder grupperne
– Hvordan smågrupperne kan være godt integrerede i menighedens “landsby” af fællesskaber

Du kan tilmelde dig her: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=xNpNBuTwokWtV7AU068LWUYshYq6r5VKq2AkNAQUPNJUOU0yMDNJS1JZTFhNMzNQV1pOVTg4TVdTQiQlQCN0PWcu

Ønsker du mere information om fællesskaber i Silkeborg Oasekirke, er du meget velkommen til at kontakte

Ulla Kristensen og Frans Vestergaard Jensen

2018-11-12T11:38:41+00:00