Temaaften den 24. august:

Bøn for åndeligt søgende mennesker

Længes du efter at se de åndeligt søgende mennesker du møder i din hverdag blive rørt af Gud? Så er denne aften oplagt for dig at tage dine venner eller partner med til.

De fleste af os møder ind imellem mennesker i vores hverdag, som måske selv ville sige de ikke er ”kirkelige” eller ”kristne”, men som alligevel er åndeligt søgende mennesker, fordi de f.eks. tror der er ”mere mellem himmel og jord”.

Det er disse mennesker vi ønsker at blive bedre til at lede til et møde med Jesus. Vi tror det bl.a. kan ske ved at vi selv bliver mere bevidste om, hvad der er på spil. Derfor inviterer vi til at mødes og deler erfaringer om, hvad det er nemt og svært ved denne spændende udfordring, samt støtter hinanden i at træde ud i at kunne snakke med og bede for åndeligt søgende mennesker.

Program:

Programmet starter kl. 19.30 og vil blive en vekslen mellem korte inputs (bl.a. videoen med Noomi Lind) og mulighed for dele sine tanker i små grupper eller i plenum. Til sidst vil der være mulighed for prøve at visualisere Jesus foran sig i bøn og modtage forbøn med fokus på at bede for andre mennesker. Og Arvid Asmussen vil lede os i lovsang i løbet af aftenen.

Efter mødet vil der blive mulighed for, for dem der har lyst, at tilmelde sig som gæst eller forbeder på en messe for åndeligt søgende mennesker den 28.-29. august i Silkeborg. At være gæst eller forbeder på messen er det perfekte sted at øve sig, ligesom Noomi Lind taler om i videoen her

Det er muligt at deltage online på www.silkeborgoasekirke.dk/live