Unge: Hvad sker der når den muslimske verden hører om Jesus?

Hvornår:
16. maj 2018 kl. 19:30 – 22:00
2018-05-16T19:30:00+02:00
2018-05-16T22:00:00+02:00
Hvor:
Silkeborg Oasekirke - Loftet
Frichsvej 2
8600 Silkeborg
Danmark
Unge: Hvad sker der når den muslimske verden hører om Jesus? @ Silkeborg Oasekirke - Loftet | Silkeborg | Danmark

Hvad sker der når den muslimske verden møder evangeliet?
– Mød en ung dansker, der med evangeliet i hånden er blevet jaget ud af landsbyer, har mødt mennesker, der aldrig har hørt evangeliet før og været med til at bede til frelse med en muslim.

Denne unge mand er 24 år gammel og kommer på besøg i Ungdomsgruppen i aften. Hans navn kan ikke oplyses af sikkerhedsmæssige grunde.

Han startede med at rejse ud lige som mange andre unge. I løbet af hans rejse har han flere gange forlænget og har taget valget om at være missionær på ubestemt tid. Han har rejst igennem 10 lande og delt over 10.000 bibler og kristent litteratur ud. Endvidere har han, sammen med sit team, hjulpet til i flygtningelejre kilometer fra Syrien. Han har rejst ud til de fjerneste bjerge og landsbyer, hvor folk aldrig har mødt en kristen eller hørt om evangeliet før. Evangeliet  er blevet delt med hundredvis af enkeltpersoner. Han har oplevet at blive jaget ud af landsbyer, har bedt for mennesker, bedt til frelse med en muslim og meget mere.

Netop disse oplevelser og andre fortællinger om livet som missionær ønsker vi, at I skal høre om. Fortællingerne skal bidrage til at opmuntre, udfordre og inspirere mennesker til at leve et liv hengivet til Jesus.

Velkommen til at deltage i aftenens program.  Vi får også besøg af Gjern IMU.

2017-12-19T13:31:55+00:00