Den Lyttende Kirke

Den Lyttende Kirke2018-09-06T14:45:46+00:00

Lytter du?

Vi lever i en tid hvor vi bestandig oversvømmes med forskellige budskaber. Men hvem har tid til at lytte til andre? Hvem har tid til at lytte til Gud. Måske har vi knap tid til at lytte til os selv.
For at få kirker, lokalsamfund og relationer til at blomstre, må man lytte til hinanden – og bryde sig om hinanden.

I efteråret afholder vi i Silkeborg Oasekirke et kurset om dette emne. Kurset består af 2 moduler. Det er dog muligt at deltage i det første kursus, uden at binde sig til modul 2. Kurserne giver dig redskaber, som gør dig bedre i stand til at lytte.

Kursusledere: Bente Lundbak Pihl (kursusansvarlig) og Pia Vanting Iversen fra den lyttende kirke

• Modul 1: “Effektiv Lytte Praksis” Lørdag d. 13. oktober 2018 kl. 11 – 18
    Dette kursus giver mulighed for at blive rustet til, at lytte mere effektivt til dig selv, andre og Gud, eller noget der er større end dig selv. En gave til dine relationer, dig selv og din spiritualitet!

Pris 450 kr. inkl. kursusmateriale, frokost og kaffe/the.
Du kan tilmelde dig Modul 1
 via dette link eller på mobil: 6047 4390 senest d. 28. september (først til mølle-princippet)

• Modul 2: “Anvende Lytte Praksis” Lørdag d. 10. november 2018 kl. 11 – 18
    Dette kursus er en rigtig god opfølgning og udviddelse efter modul 1, så hvis du var glad for det, vil du også blive glad for dette!

Det er også allerede nu muligt at tilmelde sig dette modul: Anvende Lytte Praksis i Silkeborg
(tilmeldingsfrist 26.oktober) Pris 450 kr.

Yderligere oplysninger kan fås hos Silkeborg Oasekirkes medarbejder:  Mette Baldwin eller telefon: 2288 4298