Fællesskabssøndage

Søndage med flere samlinger

• Cafegudstjeneste – Uformel samling om formiddagen i cafeteriet. Samlingen starter med rundstykker- Team, ledt af Frans Vestergaard Jensen
  • Klyngesøndag – Oplagt mulighed for klyngerne til at bruge disse datoer til klyngesamlinger. (Klynger er mellemstore fællesskaber i kirken, der mødes et par gange hver måned. Klynger består som regel af flere cellegrupper, der er gået sammen om at skabe en klynge)
  • Åben Cellegruppe – Nogle smågrupper/cellegrupper i kirken vælger at arrangere en samling i privat hjem søndag formiddag og inviterer bredt i menigheden til deltagelse.

“Når kirken bliver større, må det også blive mindre”. Citat Frans (kirkens præst).

Tjek kalenderen og find ud af, hvilket arrangement du ønsker at deltage i.

apr 10 kl. 16:00 – 17:00
Online gudstjeneste - Langfredag @ Silkeborg Oasekirke | Silkeborg | Danmark
16:00
Velkommen til gudstjeneste på denne langfredag. Prædikant: Niels Peder Nielsen Se gudstjenesten her.
Online opstandelsesgudstjeneste @ Silkeborg Oasekirke
apr 12 kl. 10:30 – 12:00
Online opstandelsesgudstjeneste @ Silkeborg Oasekirke | Silkeborg | Danmark
10:30
Halleluja, Han er opstanden! Velkommen til opstandelsesgudstjeneste i Silkeborg Oasekirke Prædikant: Ruben Dalsgaard. Se gudstjenesten her.
Fællesspisning – AFLYST @ Silkeborg Oasekirke
apr 17 kl. 17:30 – 20:00
17:30
Kom og få en hyggelig aften med spisning og fællesskab. Aktiviteter for børnene. Frivillig betaling for maden – 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn. Tilmelding åbner snart.
Gudstjeneste – online @ Silkeborg Oasekirke
apr 19 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjeneste - online @ Silkeborg Oasekirke | Silkeborg | Danmark
10:30