Fællesskabssøndage

Søndage med flere samlinger

• Cafegudstjeneste – Uformel samling om formiddagen i cafeteriet. Samlingen starter med rundstykker- Team, ledt af Frans Vestergaard Jensen
  • Klyngesøndag – Oplagt mulighed for klyngerne til at bruge disse datoer til klyngesamlinger. (Klynger er mellemstore fællesskaber i kirken, der mødes et par gange hver måned. Klynger består som regel af flere cellegrupper, der er gået sammen om at skabe en klynge)
  • Åben Cellegruppe – Nogle smågrupper/cellegrupper i kirken vælger at arrangere en samling i privat hjem søndag formiddag og inviterer bredt i menigheden til deltagelse.

“Når kirken bliver større, må det også blive mindre”. Citat Frans (kirkens præst).

Tjek kalenderen og find ud af, hvilket arrangement du ønsker at deltage i.

jul 12 kl. 10:30 – 12:00
SommerOase Online - Gudstjeneste
10:30
Vi starter SommerOase-festen med en Oasegudstjeneste for alle generationer. Vi skal synge med på nyskrevne og kendte sange for både børn og voksne. Henrik Kildahl og Lis Abildtrup deles om ‘prædikestolen’ og fortæller om, hvordan Jesus møder mennesker. Se gudstjeneste Lokalt program for SommerOase Online til print.
Gudstjeneste for alle @ Silkeborg Oasekirke
aug 2 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjeneste for alle @ Silkeborg Oasekirke | Silkeborg | Danmark
10:30
Velkommen til gudstjeneste kl. 10.30. Bemærk den gudstjeneste vises også online. Prædikant: Frans Vestergaard Jensen
Konfirmationsgudstjeneste @ Silkeborg Oasekirke
aug 8 kl. 10:30 – 12:00
Konfirmationsgudstjeneste @ Silkeborg Oasekirke | Silkeborg | Danmark
10:30
Velkommen til konfirmationsgudstjeneste Der er program for børnene under gudstjenesten. Læs mere om Bamsebanden, Roderiet og Pitstop her
Online gudstjeneste @ https://www.youtube.com/channel/UCXY0LkqKYphBMRdnpYS3brA/live
aug 9 kl. 10:30 – 11:30
10:30
Velkommen til at deltage i online gudstjeneste. En oplagt mulighed for at samles i mindre fællesskaber, smågrupper eller klynger efter sommerferien. Der vil være nadver til gudstjenesten. Du kan forberede dig ved på forhånd at gøre klar med brød og vin (saft). Deltag i gudstjeneste på YouTube her   *Der fejres konfirmation i kirkens lokaler.