I den kristne historie har fasten altid haft en naturlig plads. Som fri, og dermed ansvarlig for sit liv, vælger hvert menneske, hvad han skal sige ja og nej til. Vores valg former os.

Silkeborg Oasekirke invitere igen i år til indvielse af fastetiden onsdag d. 6. marts, hvor der er Askeonsdags-gudstjeneste kl. 19.00.

I fastetiden er der en række forskellige tiltag som den enkelte kan benytte sig af. Der er samlinger i kirken, såvel som lokale bønnesamlinger i private hjem. Der er mulighed for at koble sig på Online bøn i en halv time hver morgen (man-fredag) kl. 6.00 via et link. Online bøn kan benyttes som en daglig rutine, men man er også velkommen til at koble sig på en enkelt gang eller flere i løbet af fasten. til hvert Online Bønnemøde er der en vært, som leder bønnetiden.

Online bøn

Samlinger i Oasekirken

Hver morgen (man-fredag) kl. 6.00 – 6.30. Gennem online bøn har du mulighed for at starte dagen med en halv times bøn, sammen med andre fra kirken. Det er meget simpelt. Du skal blot klikke på linket nedenfor. Skulle du have tekniske udfordringer er du velkommen til at kontakte Mads Højgaard på 2531 7050

Klik her for at se oversigt over, hvem der er vært på de forskellige dage, skriftsteder og bedeemner.

LINK TIL ONLINE BØN

Påskemåltid

d. 18. april

Lokale bønnesamlinger

Personer fra kirken har valgt at åbne deres hjem for at invitere til bønnesamlinger i løbet af fasten. Her kan du se hvor og hvornår:

Hjælp til fastetiden

Peter Halldorf: Vejledning om faste
H.K Neerskov: Vejledning om bibelsk faste
Fastefolder med skriftsteder til hver dag

Børn og faste

Jesus brugte fasten til at holde fokus på Gud og den opgave der lå foran ham. Vi har også i dag brug for at fokusere på Gud og være taknemmelige for alt det, han giver os hver dag.

I Roderiet har vi talt med børnene om fasten med udgangspunkt i teksten om Jesu faste i ørkenen. Konkret vil vi i Roderiet lade fasten komme til udtryk på følgende måder.

• Vi faster fra “forfriskning” og drikker kun vand i løbet af Roderi-tiden om søndagen.
  • Vi beder “vatpinde-bønnen”, så vores øre kan blive renset og vi bedre kan høre Gud.

Vi bruger tid på at bekende Guds storhed, takke for hans dyrtkøbte frelse og åbne vores ører for Gud. Vi vil gerne opfordre jer forældre til at bede “vatpinde-bønnen” derhjemme med jeres børn i fastetiden.

“Vatpinde-bønnen”

Hej Gud,
Jeg vil gerne fortælle dig, at du er den sejeste og stærkeste i hele verden. Tak fordi du har reddet mig.
Jeg vil være stille sammen med dig nu… (Stilhed)

Tak fordi du altid er med mig.

AMEN