For mænd

I kirken ønsker vi at skabe fællesskaber, hvor mænd kan mødes for at danne venskaber og udfordre/støtte hinanden –  og bare have det sjovt sammen.

Fisketure

Ta’ med ud af fiske!

Hvis du har forslag til ture, så kontakt Per Højsgaard på 6070 7366

MC-ture

Ud i det blå på motorcykel

Tjek kalenderen og se, hvor den næste tur går hen.

Outdoor

Forskellige udflugter og aktiviteter i Silkeborgs skønne natur. Kontakt Leif Lindum og Carsten Nielsen

Spillegruppen

Vi er nogle stykker der elsker at spille og konkurrere med hinanden. Det kunne være i bowling, brætspil minigolf m.v. Info om arrangementer kommer løbende i kirkens nyhedsmail.

Isbryderen – Åben sauna

Bent Jensen fra Voel fyrer op i sin sauna i haven en lørdag i måneden. Du er velkommen.

Dit forslag

Har du en god idé, så skriv til info@oasekirken.dk, så sørger sekretariatet for at sætte begivenheden på kalenderen.

Grupper, der mødes fast

Foruden de mere “løse” aktiviteter og samlinger for mænd eksisterer der også mandergrupper og klynger, der mødes hver måned eller hver 14. dag. Læs om dem her

Vi er en gruppe mænd der mødes i Havehus nr. 5 i Gødvad en gang i måneden til samvær og samtale, hvor vi udfordrer hinanden og støtter hinanden i livet.

Vi ønsker at se mænd vokse åndeligt og menneskeligt,
se mænd tage ansvar,
se mænd leve i pagt med det, Gud kalder os “mænd”  til at være. Ansvarlige, kærlige hengivne fædre, ægtemænd/kærester og medmennesker.

Vi ønsker at skabe et samlingssted, hvor mænd kan være mænd, hvor mænd kan have et frirum, hvor mænd kan være praktiske sammen, spise sammen, skabe et afslappet rum.

Læs mere her

Skulder ved Skulder
– modige mænd

Vi er en gruppe på 6 mænd, der mødes en gang om måneden i en periode på ca 1 år.

Vi ønsker at skabe et rum, hvor vi kan mødes som mænd med både vores ressourcer og sårbarheder. Vi ønsker at være hinandens hjælpende skuldre, der understøtter og fremelsker ressourcerne i hinanden. Og vi ønsker at være hinandens hjælpende skuldre omkring vores sårbarheder.

Vi arbejder med temaer omkring manderollen, rollen som mand i ægteskabet, faderrollen, tjenesten i Guds rige, osv. Og vi arbejder med modige temaer omkring mandens særlige fristelser, særlige sår og særlige sårbarheder.

Skulder ved Skulder – fordi vi kan mere sammen!

Kontakt: Ole Rabjerg her

KOMBI-klyngen er en fællesskab kirken, der mødes hver anden uge for at løse praktiske opgaver i kirkens bygning. KOMBI er dog ikke kun for mænd – kvinder er også meget velkommen her .

Læs mere om KOMBI her