Fremtidens fællesskaber i Silkeborg Oasekirke

Nu er der nyt for alle, som brænder for og tjener i kirkens fællesskaber – altså cellegrupper, klynger, huddles og andre steder, hvor vi mødes for at at dele liv og dele troen.

I efteråret holder vi to samlinger, som er for dig, der…

• har en lederrolle i et fællesskab i Silkeborg Oasekirke
  • overvejer at starte et nyt fællesskab i Silkeborg Oasekirke
  • har idéer, tanker eller drømme for kirkens fællesskaber, og ønsker at dele dem med ligesindede

Dato / tid / sted:

• Torsdag d. 6. september kl 18-21.30 i Silkeborg Oasekirke
  • Torsdag d. 15. november kl 18-21.30 i Silkeborg Oasekirke

Torsdag d. 6. september bliver overskriften: “Fremtidens fællesskaber i Silkeborg Oasekirke”
Her vil Ulla og Frans, som leder fællesskabsområdet i kirken, dele deres tanker og visioner for kirkens fællesskaber – og bagefter vil der være mulighed for at respondere på oplægget.
Senere på aftenen vil der være forskellige workshops, hvor der arbejdes med fællesskab og discipelskab fra forskellige vinkler.

Det bliver en aften med måltidsfællesskab, lovsang, bøn, udrustende undervisning og inspirerende dialog.

Vi glæder os til at bede, tale og drømme sammen med alle, som ønsker at bære med på fællesskabsområdet i Silkeborg Oasekirke!

Ønsker du mere information om fællesskaber i Silkeborg Oasekirke, er du meget velkommen til at kontakte

Ulla Kristensen og Frans Vestergaard Jensen

2018-07-03T13:13:32+00:00