Silkeborg Oasekirke uddeler julepakker til værdigt trængende. Vi har igen i år modtaget over 300 ansøgninger fra folk, som har brug for hjælp til at fejre jul. For mange mennesker er det også den første kontakt til kirken.
Vi håber igen i år at kunne uddele 300 julepakker til ansøgere som bliver godkendte. Det er kun muligt ved en fælles indsats hvor mange er med til give.
En julepakke har en værdi af 500 kr., men koster ca. 350 kr. at give, da vi får leverandørgaver.

Giv 3 julepakker til 1000 kr.! Eller giv én eller flere julepakke til 350 kr. pr. stk. Ethvert bidrag er med til at bringe liv og håb til en familie.

Der kan gives på følgende måder:

• Betaling via MobilePay til tlf. 30319.
  • Bankoverførsel til kirkens kontor i Sparekassen Kronjylland: reg. nr. 6190 konto 0010939283.

Husk at mærk indbetalingen ”Julepakker”.