Global Leadership Summit kommer til Silkeborg

Kom og vær med til lederkonference i Silkeborg Oasekirke fredag d. 29. oktober 2021 – En dag med masser af spændende undervisning med fokus på selvledelse, ledelse af andre og ledelse af organisationer. Global Leadership Summit er verdens største ledelseskonference. I år bliver konferencen afholdt flere forskellige steder i landet, og du har derfor mulighed for at være med til undervisningen her fra Silkeborg Oasekirke.

Prisoversigt: (Tillæg på 75,- kr. for mad, som betales på dagen)

Pris for medlemmer af kirken: 295 kr.
Pris for unge under 26 år: 195 kr.
Normalpris: 395 kr.

Se vejledning til tilmelding her

GLS byder altid på kreative, opbyggende og motiverende indslag som afspejler det kristne værdigrundlag, og det er mere end blot et event. Du bliver udrustet med viden og værktøjer som hjælper dig og dit lokale team til at anvende det, du lærer.

Høje forventninger
Vi har høje forventninger til konferencen og opfordrer alle, der ønsker at lære mere om ledelse, til at deltage. Det at modtage undervisning sammen kan være med til at give os et fælles sprog og et fælles fundament for tanker om mission og ledelse.

Bygger på kristent grundlag, men der er plads til alle
GLS er startet på kristent grundlag, men udtrykket for konferencen og måden undervisningen er præsenteret og formidlet på, kan rumme mange forskellige personer og giver plads til enhver, der er lidt interesseret i ledelse. Så tag fat i din leder eller arbejdsgiver og efterspørg muligheden for at holde fri denne dag for at kunne være med til fantastisk undervisning.

Inviter også gerne kolleger eller andre fra dit netværk med. Det er både for dig, der har været leder i mange år, eller dig som har lidt kendskab.

Historien bag

Global Leadership Summit startede tilbage i 1995 i Willow Creek Community Church i Chicago. Ønsket var målrettet ledende præster og ledere fra kirkelige organisationer, men også forretningsfolk deltager, da undervisningen kan bruges i flere sammenhænge. I dag finder GLS ikke bare sted i Chicago men i 128 forskellige lande verden over. I Danmark blev GLS for første gang introduceret i København i 2005 og har også siden 2014 været afholdt i Aarhus, hvor Silkeborg Oasekirke har været repræsenteret de senere år med 15-20 personer.

Nye muligheder

I år er det nu muligt at være med her fra Silkeborg Oasekirke. Covid19 satte sidste år mange ting på pause og har krævet at nytænke konceptet, da det ikke har været muligt at møde fysisk op til arrangementer. Derfor blev der sidste år oprettet HUBS, som gav organisationer og kirker muligheden for selv at være arrangører på eget lokalt Global Leadership Summit. Der var god opbakning til dette koncept, og den overordnede oplevelse af GLS20 fik en score på 8,4 ud af 10. Det har altså vist sig, at det at kombinere den digitale GLS-streaming og det fysiske læringsfællesskab fungerer rigtig godt, og det er derfor blevet udviklet til at kunne bruges igen i år.

Vejledning til tilmeldingsformularen

Vælg billettype: Klik ved den 29. okt.

Se bort fra den øverste boks og gå til “Billetpris tillæg” – Find Silkeborg Oasekirke på listen, hvis du er medlem. Hvis du er under 26, så klik af her.

Gå til den nederste boks og vælg “Silkeborg Oasekirke” fra listen.