Efter at have afviklet to gudstjenester hver søndag den sidste måned, kan vi nu se frem til at forsamles i et større antal i kirkesalen. Derfor går vi tilbage til at afholde een gudstjeneste i kirken kl. 10.30.

Ydermere er der også plads til at børnene kan være med i kirkesalen fra starten af gudstjenesten. Det bliver en festdag på søndag, at kunne mødes til gudstjeneste på samme tid alle sammen.

Kom i god tid!
Hjælp vores gudstjenesteværter ved at komme i god tid! Værterne vil fortsat være behjælpelige med at uddele pladser og bevare overblikket, sådan at vi kan udnytte de kvadratmeter vi har, uden at gå på kompromis med sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Skulle der bliver fyldt i Kirkesalen, vil der være mulighed for at deltage fra cafeteriaet via storskærmen.