Gudstjeneste @ Silkeborg Oasekirke
sep 22 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjeneste @ Silkeborg Oasekirke | Silkeborg | Danmark
10:30
Gudstjeneste med spændende besøg: Prædikant: Biskop Jacob fra Agape Indien. Biskob Jacob har en meget spændende historie og et meget stort missionsarbejde i Indien. Program for børnene: Bamsebande, Roderiet og PitStop. Frokost og fællesskab efter gudstjenesten.
Fællesspisning @ Silkeborg Oasekirke
sep 27 kl. 17:30 – 20:00
Fællesspisning @ Silkeborg Oasekirke | Silkeborg | Danmark
17:30
Kom og få en hyggelig aften med spisning og fællesskab. Caféinput for voksne og aktiviteter for børnene. Caféinput ved Thomas Frovin. Thomas Frovin er en spændende person med noget på hjerte. Han fortæller ud fra overskriften: ”En personlig beretning om en åndelig rejse”. Thomas arbejder til dagligt med ”I Mesterens Lys”. Frivillig betaling for maden[...]
Cafégudstjeneste @ Silkeborg Oasekirke
sep 29 kl. 10:30
Cafégudstjeneste @ Silkeborg Oasekirke | Silkeborg | Danmark
10:30
Velkommen til cafégudstjeneste
Stillegudstjeneste @ Silkeborg Oasekirke, Kirkesalen
sep 29 kl. 19:30
Stillegudstjeneste @ Silkeborg Oasekirke, Kirkesalen | Silkeborg | Danmark
19:30
Velkommen til en stillegudstjeneste, hvor der vil være god tid til refleksion, stilhed, bøn og lovsang. Gudstjenesteteam ledt at Britt og Poul Erik Kristensen.