Hils på en af iThemba Projects lokale volontører i Sydafrika, som vores kirke er med til at sponsorere.

Sne: ”Jeg har været på mange af iThemba Projects camps og har tidligere været frivillig i noget af iThembas arbejde med børn, så jeg var spændt på at blive volontør (YOYL) for iThemba i år. Lige siden jeg hørte om, hvad det vil sige at være volontør for iThemba, har jeg drømt om at blive det. Indtil videre har jeg virkelig nydt tiden som volontør, og jeg lærer rigtig meget. Den største læring indtil nu har været at se og opleve, hvor meget planlægning og forberedelse der egentlig er for at være en god mentor. Jeg troede, at det bare var at hænge ud med børnene og teenagerne. Men nu har jeg lært, at det kræver meget arbejde at forberede ’Life Skills classes’ og ’Life Groups’.”

Hvert år har iThemba Projects en håndfuld frivillige unge volontører, som de kalder ’YearOfYourLife’ (YOYL). Det er unge, der er opvokset i Sweetwaters, som nu får mulighed for at give noget tilbage til Sweetwaters. De unge fungerer som rollemodeller og ”youth mentors” for børn og teenagere i Sweetwaters og er blandt andet med til at arrangere ’Life Skills classes’, ’Life Groups’ og den årlige Summer Camp. Alt sammen for at bygge relationer til børn og teenagere i Sweetwaters, udruste dem til livet og lærer dem om Jesus.

De unge volontører modtager undervisning, vejledning og træning af iThemba og får nye kompetencer, som de kan bruge til videre uddannelse og/eller arbejde.