Hyrdeskole

Hyrdeskole2017-09-26T14:53:50+00:00

Vi vil gerne se ”hyrderne” sætte deres stærke og vigtige aftryk på vores menighed.

HYRDESKOLE

Udrustning, inspiration og opmuntring til alle, som oplever sig kaldet til at drage omsorg for andre;

HYRDESKOLE

Vi drømmer om at se mange hyrder opdage, finde ny passion og energi og blive tryg og sikker i tjenesten.

HYRDESKOLE

HYRDESKOLEN er et tilbud til alle, som gerne vil lære mere om at være tilstede for andre mennesker som medvandrer, sjælesørger eller smågruppeleder.

I forlængelse af sensommerstævnet 2017 inviteres du til 3 undervisningsdage om forskellige aspekter af hyrdens tjeneste med tilhørende valgbare spor:

Udrustning, inspiration og opmuntring

til alle, som oplever sig kaldet til at drage omsorg for andre;

Børn, unge, voksne og ældre
Nye i troen og gamle i gårde
Udsatte og robuste.

Hvis mennesker skal trives i et menighedsfællesskab, må der være en stærk og sund hyrde-tjeneste. En tjeneste der har som fokus at fordre det gode og sunde fællesskab.

Spor

Ved hver af samlingerne vil der være smågrupper, inddelt i 3 spor:
1. Smågruppeledere  2. Medvandrere  3. Sjælesørgere

Disse smågrupper vil også mødes et par gange ud over de fælles samlinger til sparring og samtale.

Pris for hele forløbet inkl. forplejning, materiale og studiebog: 275 kr. (unge/stud.: 175)

Forløbet

Vi har inviteret 3 dygtige og erfarne undervisere til at videregive deres viden og erfaring på hyrdetjenestens kerneområder:

Ole Rabjerg – ”Sjælesorg på brugerniveau”

Helga Døssing – ”Medvandrerskab/mentorskab”

Peter Sode – ”Ledelse i små grupper”

HVOR: Silkeborg Oasekirke, Frichsvej 2

Lederteam

Henrik Kildahl (2068 8160)          Mette Baldwin (2288 4298)            Gitte Eriksen  (6139 6100)