Jul2017-12-22T13:13:13+00:00

Julepakker

Siden 2007 har man hvert år kunnet søge en julepakke hos Silkeborg Oasekirke med madvarer til en god juleaften. Ansøgere er typisk enlige forsørgere på kontanthjælp men også andre mennesker, der har svært ved at få økonomien til at hænge sammen, henvender sig. Fonde, legater og mange private givere gør det muligt at uddele julepakker. Hvert år uddeler vi 300 julepakker. Mange frivillige giver en hånd med ved pakning og uddeling af pakkerne.

Der annonceres i Ekstraposten omkring midten af november.

Har du spørgsmål vedrørende julepakker er du velkommen til at kontakte:

Poul Erik Kristensen

Fælles juleaften i Silkeborg Oasekirke

juleaften_300For langt de fleste danskere forbindes julen og særligt juleaften med familietraditioner og glade mennesker omkring sig. Men der en gruppe af mennesker, som af den ene eller anden årsag ikke oplever juleaften som en højtidsaften.

Fælles juleaften i Silkeborg Oasekirke er et tilbud for dem, som har lyst til at være sammen med andre og fejre julen. Det kan både være enlige og par, enlige forsørgere med børn, unge eller ældre – altså hvem som helst.
Fælles juleaften vil forme sig som en traditionel juleaften, hvor der er plads til både børn og voksne. Det begynder med julemiddag kl. 17.00, og der gives god tid til at nyde maden og få mandelgaven pakket ud. Efterfølgende vil der være julesalmer og juleevangeliet omkring juletræet. Der skal også være plads til at pakke julegaver op, og så vil der ellers være julehygge og juleknas.

Nærmere info om tilmelding mv. – se her.