Den store juleindsamling

Hvert år samler vi ind i Silkeborg Oasekirke til at kunne hjælpe familier og enlige i juletiden. Og i år er ingen undtagelse.

Når du giver til årets juleindsamling er du med til at gøre en række initiativer mulige. Initiativer, der både rækker ind i vores egne fællesskaber såvel som ud.

Julekurve til afviste asylansøgere
– et samarbejde med frivillige fra lokal bibelcafé på Kærshovedgaard. Se mere

Bring-selv-ud som julebud
– en mulighed for kirkens medlemmer at give et Rema1000 gavekort videre til en person eller familie, som kunne have særligt behov og glæde af det i år. Se mere

Kirkens egne diakonale fællesskaber
– at gøre noget særligt for de personer, der er en del af Kvindecafé- og fællesspisningsmiljøet samt juleaftensfesten i kirken d. 24. december. Se mere

Deltag i indsamlingen

MobilePay

Målet er at samle 20.000 kr. ind

Beboerne på Kærshovedgård kan både trække overskrifter og vække store følelser – Men hvad er Guds hjerte for dem?

At være på flugt fra sit land og familie for at redde sit eget liv er en virkelighed de fleste af os ikke helt kan forstå. At ende i en så umulig og håbløs situation, som at sidde på Kærshovedgård i årevis, kan nok få den mest optimistiske til at miste både håb og tro i livet. Vores agenda er ikke politisk – den er næstekærlighedsk!

En flok frivillige deler hver uge tro og liv med en gruppe af disse flygtninge i den lokale bibelcafé. I år vil vi gerne støtte op om deres trofaste tjeneste. Vi vil hjælpe dem med at holde en rigtig juleaftensfejring for beboere på Kærshovedgård, for hvem julen er ligeså vigtig som den er for alle os andre. Julefesten afholdes i Bording Bibelcafé den 22. december kl. 15.00-21.00, og der forventes ca. 60 deltagere, som hver også vil få en julekurv med hjem.

Har du lyst til at bære med?
Du kan kontakte Randi Thorup på 61 79 38 20, hvis du vil give en hånd med på selve dagen eller hjælpe med andet praktisk op til fejringen.

Hjælp kirken med at nå ud til familier og enlige, som trænger til at blive set og mødt denne jul. Vi forventer at have 50 gavekort á 350 kr. til REMA1000.
Er der nogen du har særligt på hjerte i år, hvor denne gave vil være et tegn på Guds godhed?

For at kunne give et gavekort til en værdigt trængende familie eller person, skal du være medlem af Silkeborg Oasekirke.

Hvem kan du bringe-ud-til?
Kriteriet for at kunne modtage et julegavekort er at familien/personen står i en særlig svær økonomisk, familiær og personlig situation, som du er bekendt med.

Bemærk, at der i år ikke kan søges om et julegavekort, og at vi derimod opfordrer kirkens medlemmer til at hjælpe med at nå ud til så mange værdigt trængende som muligt.

Er der nogen, du er bekendt, som kunne blive særligt opmuntret af at få denne opmærksomhed fra kirken i år.

Hvordan gør du?
Kontakt Katja på 21 66 51 24 og aftal, hvornår du kan komme forbi kontoret og hente gavekort og en julehilsen fra kirken.

I Silkeborg Oasekirke ønsker vi at danne nærværende åbne fællesskaber med hjerterum. En del af indsamlingen vil blive brug på at afholde et særligt julearrangement for de, der kommer til KvindeCafeéen og til Fællesspisning i december. Ydermere samler vi også ind til at kunne invitere til juleaftensfest d. 24. december. Denne særlige fejring gør det muligt at tilbyde fællesskab til personer, der savner dette juleaften.

Hver måned inviterer kirken til Fællesspisning en fredag aften. Her kan familier og enlige, der ønsker at finde et positivt fællesskab, deltage i en aften med god mad og hyggelige snakke. På samme måde er vores KvindeCafé også et åbent fællesskab, hvor kvinder, der står uden for arbejdsmarkedet, inviteres til brunch og tid til gode snakke om liv, tro og hverdagens udfordringer. KvindeCaféen har åben hver torsdag kl. 10 – 14.