Mad og køkken

Mad og køkken2018-03-23T15:36:30+00:00

Vi spiser ofte sammen i Silkeborg Oasekirke. Kirkefrokoster, klyngefrokoster og fællesspisning; Men det at lave mad til 150 – 200 mennesker kan alligevel godt opleves som en stor mundfuld for de fleste af os.
Her kan du finde inspiration og vejledninger til menuer og indkøb.

Læs her

Med mindre andet er aftalt med sekretariatet, skal I lave mad til cirka 150 personer. Se gerne inspiration til opskrifter nederst på siden. Når der tilberedes store mængder mad, er der også risiko for bakterieudvikling ved at varme retter IKKE bliver varmet op til de 75 grader, som er nødvendigt. Derfor skal varme retter tilberedes fra bunden i kirkens køkken og må ikke laves derhjemme dagen før.

Køb ind i discountbutikker, eller hvor du kan finde de gode tilbud. Silkeborg Oasekirke har en konto i REMA 1000 ved Nørrevænget, men I kan foretage indkøbene til kirkefrokosten i en hvilken som helst anden butik. Husk at gemme bonen!

I har ikke som sådan et låst budget, men brug sund fornuft og økonomisk sans, når I skal købe ind til en kirkefrokost. Typisk købes der ind for 1500 – 2000 kr. til en kirkefrokost.

Ja, de fleste vælger selv at lægge pengene ud til indkøb og udfylde en bilags seddel fra kontoret, hvorefter beløbet overføres til din konto ugen efter. Husk bonen! Det er også muligt at komme forbi kontoret inden der købes ind og hente vores REMA1000 kort. Ring og lav aftale herom.

Madrester tages med hjem eller uddeles efter frokosten. Vi gemmer IKKE rester i køleskab og fryser med mindre en aftale tydeligt står skrevet på varen (klistermærker til dette ligger ovenpå køleskabet). Mad fra uåbnet emballage må gerne nedfryses – f.eks. pålæg, smør etc.

Kit fra kontoret vil sørge for en kuvert til jer, enten på selve dagen eller besked via mail. Se også instruktionen i køkkenet.

Kom gerne forbi for at tjekke, hvad er findes i fryseren – eller ring til kontoret  tlf. 8681 6835

Hvis du har brug for en nøgle til kirken – ring til Hanne Dalsgaard for at lave en aftale tlf. 2228 0030

Opskrifter til 150 personer

Varme retter

Hvis du ønsker at lave varmt mad til mere end 130 personer, SKAL maden laves i kirkens køkken og må ikke medbringes for at blive opvarmet i kirken. Derfor anbefales det også at benytte opskrifter til kolde/lune retter ved kirkefrokoster.