Menighedslejr Marts 2018

Menighedslejr Marts 2018 2018-03-05T11:55:37+00:00

En frivillig gruppe i kirken har over det sidste halve år arbejdet for at skabe rammerne for en menighedslejr og nu bliver drømmen snart til virkelighed, nemlig d. 9 – 11. marts på Remmerstrandlejren, Remmerstrandvej 75, 7620 Lemvig.
Lejren ligger smukt tæt på Limfjorden.

Temaet for lejren er ”Fællesskab”. Der vil være undervisning ved Peter Sode Jensen, lørdag eftermiddag hygger vi os med  forskellige aktiviteter, hvor vi kan mødes på tværs af alder m.m. og om aften holder vi en festaften med god mad og godt humør, og senere vil der også være god tid til bøn og måske ligefrem lovsangsfest. Lejren afsluttes med gudstjeneste søndag formiddag på lejren.
De tilmeldte vil blive spurgt om forskellige opgaver på lejren. Vi løfter i flok og det bliver et fælles anliggende at få det til at blive en god lejr.

Der er 107 sengepladser fordelt på:

• 14 seks-personers-værelser
  • en sovesal m 12 pladser
  • 2 dobbeltværelser
  • 3 enkeltværelser.

Vi håber at alle aldersgrupper vil melde sig.

Priser :

• 0 – 2 år gratis.
  • Børn 2 – 17 år : 200 kr.
  • Studerende 400 kr.
  • Voksne 450 kr.

Tilmelding er overskredet – kontakt Mette Baldwin.

Dagsgæster*

• Lørdag 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn uanset længde af besøget.
  • Søndag 50 kr. for voksne(hvis frokost) og 25 kr. for børn.

*Meld til dagsbesøg på mette.baldwin@oasepost.dk.  Senest 21.2.

Se nærmere program HER

Lejrudvalget består af: Bjarne Toftdal, Maria Lorenzen, Kit Hvergel og Mette Baldwin(Vibeke Dein med fra februar)