Indsættelse af Frans Vestergaard Jensen d. 18. marts

Indsættelse af Frans Vestergaard Jensen d. 18. marts

Det er med stor glæde, at Menighedsrådet kan meddele, at vi har ansat Frans Vestergaard Jensen som ny frimenighedspræst i Silkeborg Oasekirke fra den 15. marts 2018.

Frans er 31 år gammel og uddannet teolog fra Menighedsfakultetet og Aarhus Universitet siden 2017. Frans er opvokset i Vestjylland, men har boet i Aarhus de sidste 20 år, hvor han og hans kone Judith har været en del af Aarhus Valgmenighed de sidste ca. 10 år.

I Aarhus Valgmenighed har Frans været en del af staben i 2,5 år og særligt arbejdet med fællesskaber og gudstjenester i formiddagsmiljøet, som består primært af børnefamilier. Desuden har Frans været med til arrangere flere kurser.

Frans vil blive en del af Silkeborg Oasekirkes daglige ledelsesteam, som udover Frans, består af Ulla Kristensen og Peter Sode Jensen.

Familien
Frans har været gift med Judith siden 2011. Judith er 32 år gammel og uddannet psykolog siden 2013. Hun arbejder i psykiatrien i Herning, hvorfra hun dog pt. har barselsorlov. Sammen har de børnene Bertel (3 år) og Karen (9 mdr.)
Familien bor pt. i lejlighed i Aarhus men flytter til Silkeborg området så snart det praktisk er muligt.

Hilsen fra Frans
Kære alle i Silkeborg Oasekirke! Gennem de senere år har jeg ofte tænkt, at jeres menighed ville være et særligt spændende sted at blive præst. Nu er drømmen så blevet til virkelighed! Jeg har svært ved at forestille mig en præstestilling, som er mere interessant end den, jeg nu er blevet ansat i. Jeg brænder for kirken som fællesskab, og for at fællesskabet må være åbent for alle slags mennesker. Jeg oplever det som et stort privilegium at træde ind i det diakonale arbejde, I allerede gør. Jeg ser frem til at møde mine nye kolleger, de mange frivillige og alle jer andre, som udgør Silkeborg Oasekirke. Og så glæder vi os som familie over, at Silkeborg Oasekirke bliver vores åndelige hjem fremover.

Indsættelse
Frans indsættes som præst og prædiker ved gudstjenesten den 18. marts 2018 kl. 10.30. Efter gudstjenesten er der frokost og reception, hvor det også vil være muligt at bringe en hilsen.

2018-03-05T13:03:56+00:00