KvindeCafé hver torsdag

KvindeCaféen er et åbent dagstilbud til kvinder. Ensomhed og utryghed kan være store daglige udfordringer for mange kvinder, især hvis man også står alene med ansvaret for børn. KvindeCaféen vil give kvinder mulighed for at opbygge relationer og blive en del af et godt fællesskab. Samtidig vil nydanske kvinder få mulighed for at komme på sporet af den kultur og de normer, der er i Danmark.
KvindeCaféen giver mulighed for fællesskab, rådgivning og personlig støtte til kvinder. Vi sætter fokus på livsmestring, og der vil blive anvist en vej ud af ensomheden med afsæt i det kristne værdigrundlag.

Programmet i KvindeCaféen vil variere. Der vil være oplæg, samtale og små aktiviteter, samt udflugter og arrangementer ude af huset. Kvindernes egne livshistorier og medfødte ressourcer vil vi gerne bringe i spil, da vi ser hver enkelt kvinde som et værdifuldt skaberværk.

Man kan købe kaffe, brød og en let, sund frokost, som man selv er med til at tilberede og servere.
Sted: Silkeborg Oasekirke, Frichsvej 2, Silkeborg

Tid: Hver torsdag fra kl. 10.00 – 14.00

Pris: 20 kr.

Merete Heldt: 2460 8066
Ulla Kristensen: 6186 5844
Hvem står bag
TrygFonden, Borgfonden og Socialministeriet har bevilget
økonomisk støtte til opstart af projekt KvindeCaféen.

Caféens ledere er kvinder fra Silkeborg Oasekirke.

2018-08-17T20:30:25+00:00