Hvem laver gudstjenesterne?

Mellem 10-25 frivillige er engageret i at løse opgaver til hver gudstjeneste. Kirketjenere, skærmteam, lydfolk, streaming-team, musikere og sangere, mødeledere, forbønsteam, børneteam, gudstjenesteværter…

Kontakt Hanne Dalsgaard, hvis du ønsker at blive en del af disse teams

Hvordan fungerer rengøringen i kirken?

Det har stor værdi at menighedens medlemmer kender kirkens lokaler – også depoterne og de praktiske arbejdsgange. Derfor varetages rengøring også af kirkens egne medlemmer og brugere.

Ordningen er obligatorisk og fungerer ved, at arbejdsgrupper på 7 – 14 personer har tjansen 2½ gang om året. Selv om det kun er få gange om året, kommer det sjældent belejligt, derfor opfordres alle medlemmer til at være opmærksom på kalenderen nedenfor, således at hverdagens gøremål kan planlægges i overensstemmelse med denne opgave.

Der bruges mellem 1½ – 2½ time på opgaven. Nogen grupper mødes til fælles aftensmad før rengøring – andre uddelegere rengøringen mellem sig og kommer ind i kirken på forskellige tidspunkter i løbet i ugen.

Nogle arbejdsgrupper er sammensat ud fra geografiske hensyn, andre gennem cellegruppestruktur, men de fleste fungerer blot som et arbejdsfællesskab, hvor man hjælper hinanden med en praktisk opgave. Ved langvarig sygdom eller andre omstændigheder, der betyder, at det individuelle bidrag er begrænset, kontaktes sekretariatet: tlf: 8681 6835|

Skriv til Kit Hvergel, hvis du ønsker at komme i en arbejdsgruppe.