SYV AFTENER MED FORHOLDET I FOKUS
Målet med Parkursus er at skabe gode relationelle vaner, som kan hjælpe par med at vokse tættere sammen og sikre, at parforholdet vokser hele livet igennem. Parkursus er for alle par, både de som gerne vil udvikle parforholdet, og de som ønsker at blive bedre til at håndtere udfordringer. Kurset holdes i en kirke, men det betyder ikke, at man behøver være kristen for at være med.

HVORDAN FUNGERER DET?
Kirkens cafeteria bliver dækket op som på en restaurant med enkelte borde til de antal par, der er tilmeldt kurset. Det betyder, at du kommer til at sidde sammen med din partner. Maden bliver serveret ,og der vil blive vist et oplæg på storskærmen, hvorefter I vil blive guidet til at tale sammen om oplægget og de input, I har fået.

DATOER
Kurset begynder tirsdag d. 23. januar – herefter hver anden tirsdag til og med d. 16. april.  (23/1 – 6/2 – 20/2 – 5/3 – 19/3 – 2/4 – 16/4)

TIDSPUNKT og STED
kl. 18.00 – 21.00 i Silkeborg Oasekirkes cafeteria på Frichsvej 2, Silkeborg

KONTAKTPERSONER
Margit Rabjerg   3076 4851 og Heine Thygesen  4091 1933

PRIS FOR TO PERSONER 
inkl. middage, kaffe og materialer mv. for alle syv aftener:

1900,- kr.

BAGGRUND
Parkursus (“The Marriage Course”) blev første gang afholdt i 1996 i kirken Holy Trinity Brompton i London, og det første materiale blev udgivet i 2001. Sidenhen er der blevet afholdt tusinder af kurser over hele verden. Kurset er designet til at kunne bruges af alle gifte og samlevende par, lige meget om de har været sammen 1 år eller 61 år. De praktiske redskaber i kurset kan benyttes af alle.

HVEM STÅR BAG
Kurset er udviklet af Alpha, som du måske kender fra kristendomskurset Alpha.  I Silkeborg Oasekirke er der et ”ÆgteskabsTEAM”, der på forskellig vis arbejder med at styrke parforhold og familier i Silkeborg om omegn.  Bl.a. ved at arrangere  dette Parkursus.