Sensommerstævne for alle aldre

Sensommerstævne for alle aldre2018-09-12T10:36:57+00:00

Sensommerstævne 2018
– for alle aldre…

Vi har som fællesskab oplevet stor vækst i en årrække. Dette er i sig selv fantastisk samtidig med at det også er udfordrende. Det er 10 år siden at menighedsrådet lancerede visionen. “Gør dit telt større” en vision om at gøre det nødvendige for at kunne rumme flere mennesker i menigheden – ikke bare i antal, men også i forskellighed.  Vi har været vidne til at se det ske. “Teltet” ER blevet større, både i lokaler, hjerter og hjem.

Silkeborg Oasekirke er blevet beriget med mange flere medlemmer og brugere. Nogle er vant til kirke – andre ikke. Nogle har familie – andre er enlige. Nogle har mange midler – andre knap så meget. Nogle er af dansk herkomst – andre fra fremmede lande. Nogle er unge – andre er gamle. Nogle har arbejde – andre går ledige. Nogle er raske – andre er syge.

Et fællesskab der strækker sig over stor forskellighed. Det er en velsignelse – og det svært. Derfor dette års tema: “Når rummeligheden rumler”, som Bente Mikkelsen Pahus vil lede os igennem.

Tilmelding sker ved at klikke på linket i højre side eller ved at ringe til kontoret på 8681 6835 (Senest d. 19. sept).

Tilmelding og prisoversigt her
For børn
For junoirer

Om Bente Mikkelsen Pahus

Bente har boet 12 år i USA,  som uddannelse har hun en bachelor i teologi og en to-årig certificering i åndelig vejledning.

Hun har stor erfaring i arbejdet med udsatte bl.a. fra sin tid i Chicago, USA, hvor hun var leder af et kvindeherberg. Hun har derfor prøvet, på egen krop, hvad det kræver at leve i et rummeligt fællesskab med stor diversitet.

Hun har en profetisk lærertjeneste, som tager sit udgangspunkt i evangeliets kald til discipleskab – til mødet med medmennesket, og til at leve i den nåde, som Gud rækker til os hver i sær.

Bente bor nu i Vejle med sin mand Kristian og hans børn og er til dagligt leder af Mission Afrika Genbrug.

Børnenes Sensommerstævne

Velkommen til en super hyggelig dag for børn og junoirer

• Kl. 09.30. Velkomst og lovsang. Alle samlet i kirkesalen.
  • Kl. 10.00  I år får børnene besøg af Lis Abildtrup, som gennem sjove indslag og kreativ fortælling om Guds kærlighed vil inddrage børnene i fortællingen. Glæd jer til at møde Lis, som er fuld af vilde idéer og kreative påfund.

Forældre til børn fra 0 – 3 år, er velkommen til at være med i børnekirken, men må her selv tage ansvar for deres børn. I øvrigt bliver der som sædvanlig et forældre-vagt-skema, hvor alle forældre til børn fra 4-9 år opfordres til at skrive sig på, så vi hjælper hinanden med at gøre dagen god for os alle.

I samme tidsrum er der samling og aktiviteter for juniorerne fra 10 – 14 år. Vi får besøg af Thilde Kofod fra Borgerkirken, der sammen med Merete Heldt vil lede juniorerne på en opdagelsestur et hemmeligt sted.

SÆRLIGT FOR JUNIORER:

• Kl. 12.00 – Frokost og fællesaktiviteter
    Der bliver arrangeret fælles leg og aktivitet i nærområdet.
  • Kl. 15.00 – Kaffe og kage
  • Kl. 15.30

Rudolf kommer på besøg med sin store bil EVIGGLAD. Her er der både kængurostylter, forhindringsbaner, sumodragter, hoppeborg og meget mere.

•  Kl. 18.00 – Aftensmad
  • Kl. 19.30 – BØRNE-BIO i Børnekirken. Husk sovepose, madras eller et godt tæppe.

Vi glæder os til at give børnene en forrygende dag med input til både krop, sjæl og hjerte

Vi ser frem til en super hyggelig dag sammen med børnene J
Yderligere info: Merete Heldt – 24 60 80 66

Lis Højland Abildtrup, Børnekonsulent i Børne- og UngdomsOase