Sensommerstævne 2018: Når rummeligheden rumler

Weekenden d. 29. – 30. sept. inviteres hele menigheden til Sensommerstævne i Silkeborg Oasekirke. I år er teamet: “Når rummeligheden rumler”.

Vi har som fællesskab oplevet stor vækst i en årrække. Dette er i sig selv fantastisk samtidig med at det også er udfordrende. Det er 10 år siden at menighedsrådet lancerede visionen. “Gør dit telt større” en vision om at gøre det nødvendige for at kunne rumme flere mennesker i menigheden – ikke bare i antal, men også i forskellighed.  Vi har været vidne til at se det ske. “Teltet” ER blevet større, både i lokaler, hjerter og hjem.

Silkeborg Oasekirke er blevet beriget med mange flere medlemmer og brugere. Nogle er vant til kirke – andre ikke. Nogle har familie – andre er enlige. Nogle har mange midler – andre knap så meget. Nogle er af dansk herkomst – andre fra fremmede lande. Nogle er unge – andre er gamle. Nogle har arbejde – andre går ledige. Nogle er raske – andre er syge.

Et fællesskab der strækker sig over stor forskellighed. Det er en velsignelse – og det svært. Derfor dette års tema: “Når rummeligheden rumler”, som Bente Mikkelsen Pahus vil lede os igennem.

Programmet, der begynder lørdag kl. 9.30, byder på undervisning for de voksne og et særskilt program for børnene. Der vil også være godt til til hygge og sjove aktiviteter om eftermiddagen, og lørdag aften samles vi i kirkesalen til en lovsangsaften ved Hanne Dalsgaard og band. Vi slutter lørdag 21-tiden. og mødes igen søndag til gudstjeneste kl. 10.30. Her vil Bente prædike ved gudstjenesten.

Detaljeres program og mulighed for tilmelding kommer senere.

Om Bente Mikkelsen Pahus:
Bente Mikkelsen Pahus er til dagligt leder af Mission Afrika Genbrug.

Hun bor i Vejle med sin mand Kristian og hans børn. Bente har boet 12 år i USA,  som uddannelse har hun en bachelor i teologi og en to-årig certificering i åndelig vejledning.

Bente har en profetisk lærertjeneste, som tager sit udgangspunkt i evangeliets kald til discipleskab – til mødet med medmennesket, og til at leve i den nåde, som Gud rækker til os hver i sær.

Bente har stor erfaring i arbejdet med udsatte bl.a. fra sin tid i Chicago, USA, hvor hun var leder af et kvindeherberg. Hun har derfor prøvet, på egen krop, hvad det kræver at leve i et rummeligt fællesskab med stor diversitet.

2018-07-04T08:09:57+00:00