Skal du være medlem?

Tid til at blive medlem?

HVEM KAN DELTAGE?
Vi afholder Medlemskursus for alle, der gerne vil vide mere om Silkeborg Oasekirke, og som overvejer medlemskab. Kurset henvender sig særligt til dig, der allerede har stiftet bekendtskab med kirken gennem deltagelse i gudstjenester og/eller andet fællesskab.

HVAD HANDLER DET OM?
Vi ser på kirkens profil og teologi, vi ser på kirkens opbygning i forhold til fællesskab, tjeneste, ledelse og økonomi. Og vi ser på, hvad det betyder at være en forpligtet del af fællesskabet som medlem.

MØDE I KIRKEN ELLER ONLINE?
Kurset strækker sig kun over een aften, hvor vi mødes i Hjørnerummet, det er dog også muligt at koble sig på via et link og deltage online. Ønskes online deltage bedes du venligst sørge for at informere om dette i tilmeldingen.

Vælg mellem:
– torsdag d. 27. august
– onsdag d. 2. sept.
Kurset er en forudsætning for at blive medlem af Silkeborg Oasekirke. Deltagelse ved kurset er dog helt uforpligtende.

Tilmeld dig kurset

2020-07-07T15:59:18+02:00