En flok af både stab og frivillige i kirken har sat sig for at skabe en børnevenlig familielejr i uge 30 på Påruplejren. En lejr, der henvender sig til familier, som under almindelige omstændigheder ville være blevet inviteret med på SommerOase af menigheden, sådan som vi har gjort det i flere år efterhånden. Nu inviterer vi i stedet disse børnefamilier med på en 4 dages lejr i Pårup, hvor der vil blive plads til leg og hygge, nærvær og gode snakke.

Som menighed plejer vi at løfte med, økonomisk, for at gøre det muligt at invitere flere på SommerOase. Vi ønsker ligeledes i år at give mulighed for at bære med. Vi har brug for hjælp til at løfte dette initiativ – mange børn og voksne glæder sig allerede til, hvad vi tror bliver sommerens højdepunkt!

Derfor vil vi bede om en god gave til “Sommerlejr Pårup”. Du kan støtte med det samme på mobilepay: 30319

Tak for en god gave!