SommerOase i Horsens

Velkommen på SommerOase 2022!
Vi glæder os til igen at kunne mødes på SommerOase, som i år har teamet “FRI”.
SommerOase er en stor kristen festival på Bygholm Landbrugsskole i uge 29, hvor der kommer deltagere fra hele landet. På den store campingplads er der et mindre område der er tildelt Silkeborg Oasekirkes menighed. Det kalder vi Silkeborg Landsbyen. Midt på dette område har vi vores menigheds-fællestelt, hvor der i løbet af ugen, vil være forskellige invitationer til samling. Har du brug for at tale med en præst, så benyt muligheden på pladsen. Alle kirkens præster vil være tilstede på pladsen hele ugen.

En Landsby med mindre kvarterer

Silkeborg-landsbyen rummer flere hundrede mennesker og det kun muligt for de færreste at kende alle, derfor indfører vi et nyt ord til vores SommerOase terminologi, nemlig ordet: “Landsbykvarterer”.

Latiner-kvarteret, Blomme-kvarteret, Solsikke-kvarteret osv.

I Landsbyprogrammet er der lagt op til 3 tidspunkter, hvor man hilser på hinanden i kvarteret. Det kan være i kvarterets største fortelt eller på gaden, hvis vejret tillader det.

• Søndag aften, efter mødet i storetelt
  • Søndag frokost
  • mandag aftensmad, hvor der er landsbyparty i kvarterene.

Spørg Frans, hvis du er nysgerrig eller har spørgsmål vedr. Landsbykvarterene

Høvdinge-teamet

Hanne Dalsgaard

Skriv til Hanne

Frans Vestergaard Jensen

Skriv til Frans

Katja Nordstrøm

Skriv til Katja

Lis Abildtrup

Skriv til Lis

Program og tid til fællesskab.
Der er mange forskellige tilbud og aktiviteter i løbet af en SommerOase-uge, og det er helt op til den enkelte at beslutte, hvad der ønskes at deltage i.
Ud over festivalprogrammet, som Dansk Oase og BUO står for, vil der også være fælles aktiviteter i vores egen Silkeborg-landsby. Se med her på kalenderen og koble dig på Facebook-gruppen for Silkeborg Landsbyen.
Har du spørgsmål, så kontakt Høvdinge-teamet: Hanne, Frans, Lis og Katja