SommerOase i Horsens

Velkommen på SommerOase 2022!
Vi glæder os til, efter to år med aflysninger, igen at kunne mødes på SommerOase, som I år har teamet “FRI”.
SommerOase er en stor kristen festival på Bygholm Landbrugsskole i uge 29, hvor der kommer deltagere fra hele landet. Når man tilmelder sig, oplyser man h
vilken menighed man ønsker at bo sammen med. Vi har tradition for at være mange fra Silkeborg Oasekirke, og vi nyder fællesskaber med i hinanden på den store festivalplads. Ud over at registrere, at du ønsker at bo sammen med Silkeborg Oasekirke, kan du også aktivt vælge, hvilket segment, du gerne vil placeres iblandt i “Silkeborg-landsbyen”. Vælg mellem 1)Børnefamilier & unge voksne, 2)Familier med juniorer/teens, 3)Voksne. Du gør dette via dette link
Program og tid til fællesskab.
Der er mange forskellige tilbud og aktiviteter i løbet af ugen, og det er helt op til den enkelte at beslutte, hvor meget og hvilke tilbud der ønskes at deltage i.
Ud over fe
stivalprogrammet, som Dansk Oase og BUO står for, vil der også være initiativer i vores egen Silkeborg-landsby. F.eks. er der hver eftermiddag ikke noget festivalprogram, men i stedet er der plads og tid til at være sammen i landsbyen. Der vil være et fællestelt med små arrangementer og aktiviteter, ligesom der også vil være arrangeret gadekaffe og landsbyparty i løbet af ugen.
Fælles mad
Det er ved tidligere år været muligt at bestille aftensmad hos Hou-slagteren. Hvordan og hvad løsningen bliver i år, er endnu ikke afklaret, men vi arbejder på det…

SommerOase er for alle aldre, og derfor har vi spor der er målrettet forskellige grupper. Alle steder er fællesskab med hinanden og Gud i fokus. Klik på de spor du vil læse mere om.

Da vi er en stor landsby på pladsen, har vi ydermere opdelt landsbyen i mindre kvarterer (grupper). Du kan aktivt, via din billet, vælge den gruppe, du ønsker at blive placeret i.

•  Silkeborg Oasekirke – Småbørnsfamilier & Unge voksne
  • Silkeborg Oasekirke – Familier med juniorer/teens
  • Silkeborg Oasekirke – Voksne

Bemærk, at det er via SommerOases hjemmeside, at registrering foregår. Silkeborg Oasekirkes sekretariat har ikke adgang til selve registreringen.