SommerOase i Horsens

Velkommen på SommerOase 2022!
Vi glæder os til, efter to år med aflysninger, igen at kunne mødes på SommerOase, som i år har teamet “FRI”.
SommerOase er en stor kristen festival på Bygholm Landbrugsskole i uge 29, hvor der kommer deltagere fra hele landet. Når man tilmelder sig, oplyser man hvilken menighed man ønsker at bo sammen med. Vi har tradition for at være mange fra Silkeborg Oasekirke, og vi nyder fællesskaber med i hinanden på den store festivalplads.

Program og tid til fællesskab.
Der er mange forskellige tilbud og aktiviteter i løbet af en SommerOase-uge, og det er helt op til den enkelte at beslutte, hvad der ønskes at deltage i.
Ud over festivalprogrammet, som Dansk Oase og BUO står for, vil der også være fælles aktiviteter i vores egen Silkeborg-landsby. Se med her på kalenderen og koble dig på Facebook-gruppen for Silkeborg Landsbyen.
Har du spørgsmål, så kontakt Høvdinge-teamet: Hanne, Frans, Lis og Katja