Vi søger en ledende præst, som brænder for at lede og udvikle kirken. Du skal være visionær og får energi af at samarbejde med både ansatte og frivillige. Du er en dygtig forkynder og motiveres af at formidle, så det skaber liv og forandring.

Vi har brug for en inspirerende forkynder med åndelig og teologisk dybde, der samtidig kender til Helligåndens kraft.

Du har det overordnede ansvar for kirkens ledelse og fastlægger visioner, strategier og indsatsområder i samarbejde med stab og menighedsråd. Du får ansvaret for den pastorale ledelse af kirken og samarbejder tæt i dagligt ledelsesteam med sekretariatslederen.

Stillingen er til tiltrædelse den 1. nov. 2019. Information om stillingen og kirken hos formand Irene Jørgensen tlf. 2424 6460. Ansøgningsfrist den 26. august på mail til Irene Jørgensen.

Læs mere om stillingen her.