Støt julehjælpen i år

I Silkeborg Oasekirke ønsker vi at kunne uddele 300 julepakker til økonomisk trængte familier og enlige i vores kommune. Mange mennesker oplever julen som en svær tid og særligt kan det være tungt, hvis midlerne ikke rækker til en julemåltid og gaver til børnene. I Silkeborg Oasekirke ønsker vi at række hjælp til de mest udsatte og trængte. Vi ønsker at mennesker for lov at smage og se godhed, barmhjertighed og omsorg. Derfor rækker vi ud i julen med konkret julehjælp.

En julepakke der indeholder basisvarer, godter og gaver til børnene.

Det er et stort arbejde, og det koster mange penge. Du kan give en julepakke til en anden familie ved at støtte projekt julehjælp med 350 kr.

• MobilePay 30319 mærke: “Julehjælp”
  • Eller overfør beløbet til Sparekassen Kronjylland: Reg. nr. 6190 konto 0010939283.

Læs mere om den store julepakkedag her