På SommerOase 2019 sættes der fokus på temaet: Kraften fra det høje. Festivalen er åben for alle tilmeldte d. 13.-20. juli 2019 på Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter ved Horsens.

På SommerOase er der spor for alle aldre. Nedenfor kan du se hovedtalerne på VoksenOase i det store telt på pladsen. Læs mere – og tilmeld dig her

Årets bibeltimetaler er Paul Harcourt, som besøger SommerOase sammen med sin kone Becky.

Paul og Becky er ledende præstepar i All Saints Woodford Wells i London. En kirke som, i løbet af de seneste år, har udviklet sig til et fællesskab af 4 kirker med en vision om, at se Jesus i centeret af ethvert liv, ægteskab, familie, arbejdsplads, samfund og nation.

Paul er også national leder af New Wine England. Et netværk af karismatiske kirker med en stærk kaldelse til mission i Guds kraft og med en vision om, at se lokale kirker forvandle nationer.

Paul har skrevet 2 bøger om at følge Jesus i et Åndsfyldt liv: ”Growing in Circles” (2016) og, sammen med Becky, “Walking on Water” (2017).

Paul har et kald til at hjælpe mennesker til at modtage, leve og tjene i Åndens kraft, så det overnaturlige sker på helt naturlig vis midt i et liv præget af sejre og nederlag, sorger og glæder.

Becky har et stort hjerte for forbøn og indre helbredelse.

Vi ser frem til en nærværende og praktisk undervisning om, hvem Helligånden er og hvad han gør, og til at få hjælp til at leve i Helligåndens virkefelt.

Cathy Madavan

Cathy Madavan er en kendt og afholdt taler i sit hjemland, England. Hun er forfatter til bøgerne ”Digging for Diamonds” og ”Living On Purpose”. Hendes passion er at se mennesker leve intentionelt og vedholdende med Jesus gennem prøvelser og træde ind i fylden af Hans tanker for dem.

Cathy Madavan arbejder med coaching samt PR og kommunikation. Hun bor i det sydlige England, er gift med Mark og har to teenagedøtre. Hun er tilknyttet Locks Heath Free Church, hvor Mark er senior pastor.

Cathy og Mark deltager sammen på SommerOase, hvor de også sammen vil afholde et seminarspor.

Hans Berntsen

Hans Berntsen er bredt kendt i Danmark, også uden for kirkelige kredse. Han har en fantastisk historie om at blive kaldet til at forlade et direktørjob og gå på Jesu ord om at »Gå ud i hele verden og forkynde det gode budskab for alle mennesker.« I over 35 år har Hans Berntsen nu forkyndt om Jesus og lagt hænder på tusindvis af syge og bedt for dem i Danmark og udlandet.

Hans Berntsen siger: “Det er fantastisk at få lov til at være med til at formidle Guds kraft til mennesker. Både kraft til helbredelse, men først og fremmest til et nyt liv med Jesus. Til at man kan få et livsfundament, hvor man kan finde fred, så man ikke behøver blive blæst omkuld, hver gang der sker noget. Jeg lover ikke, at man ikke vil møde problemer, men at man kan få noget indeni, der hjælper i omstændighederne.”

Over 50.000 mennesker har gennem årene taget imod Jesus ved Hans Berntsens møder i Danmark og i udlandet. Og selvom ikke alle bliver helbredt, har miraklerne fulgt ham overalt.

Anne Mie Skak Johanson

Anne Mie er sognepræst i Tyrstrup og Hjerndrup Kirker og sekretær for Himmelske Dage på Heden.
Anne Mie er Cand. theol. fra AU og studerer i øjeblikket Missionsteologi med Fuller University i Californien, hvor hun undersøger, hvordan nutidens danskere finder Gud og hvordan vi som kirke bedst kan skabe rammer, der hjælper et møde med Jesus på vej. Anne Mie er gift med Leif Johanson, og ansvarlig for 6 børn.

Anne Mie er en af pionererne i vores bevægelse og hun har betydet meget for hvordan DanskOase og ikke mindst SommerOase har udviklet sig igennem mange år. Hun arbejdede fra 2002 til 2012 som landsleder for DanskOase, og samtidig var hun præst i Odder Frimenighed frem til 2011.

Torsten Borbye Nielsen

Torsten er gift med Helene og sammen har de 2 børn og 3 plejebørn.

Torsten er ansat i Areopagos som missionspræst for I Mesterens Lys, et arbejde, som er engageret i at bygge bro mellem kirken og åndeligt nysgerrige mennesker.

Derudover er Torsten frivillig hjælpepræst i Byens Valgmenighed i København. Han har i mange år arbejdet som præst, kirkemusiker, koncertguitarist og komponist og har udgivet en lang række CD’er, blandt andet flere med musik som hjælp til bøn, meditation og helbredelse. Han leder klyngen Nautilus, et åbent fællesskab med base i hjemmet i Brønshøj.

Torsten underviser som ekstern lektor på Præsternes Efteruddannelse under Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter.

Mere info

Bestilling af mad – Silkeborg-Lejren
Der bliver i år mulighed for at bestille mad fra Hou Slagteren som bliver leveret i Silkeborg Oasekirkes fællestelt. Bestilling skal foretages senest den 1. juli.