Tumlastik – en legestue i Oasekirken

Tumlastik legestuen er for alle børn fra 2-6 år ifølge med en voksen, mindre søskende må gerne være med. Sammen får vi sved på panden og smil på læben. Det planlagte program giver dig som forælder mulighed for at slippe planlægning og kontrollen og bare være nærværende med dit barn og nyde samværet.

Hvad og hvorfor?

Programmet er tilrettelagt, så det stimulerer børnenes motoriske udvikling gennem leg og tummel, og det rummer derudover også en kort bibelhistorie. Sammen skal vi hoppe, danse, lege, synge, lytte, løbe, krybe, rulle, vippe, dreje, kravle, kaste, vi skal skyde sørøvere, flygte fra rævene, på tur i junglen, zoo og cirkus og meget mere, altid med fokus på og udgangspunkt i bevægeglæden.

Tidsplan:

• 9.45 – 10.00 Drop in
  • 10.00 – 11.00 Tumlastik program
  • 11.00 – 11.45 Madpakker og fri leg

Hvor?

Vi mødes hver fredag fra 9.45-11.45 i Vestfløjen i Silkeborg Oasekirke Frichsvej 2.

Pris:
– 450 kr. for et barn (kvartalspris)
– 550 kr. for en familie (med to eller flere børn).
Mindre søskende er gratis.

En prøvegang koster 65 kr.

Kvartalsoversigt 2022
1. kvartal – 28. jan. til 8. april
2. kvartal – 22. april til 17. juni
3. kvartal – 12. aug. til 7. okt.
4. kvartal – 14. okt. til 16. dec.

TILMELD DIG HOLDET HER

Ønskes tilmelding midt i et kvartal – kontakt da Sara Sakskjær for nærmere information om tilmelding og betaling.

Mød instruktøren

Hej, det er mig der er Sara Sakskjær Debel, og jeg leder tumlastik-legestuen i Silkeborg Oasekirke.

I 2014 blev jeg uddannet som fysioterapeut, og siden da har jeg arbejdet med tumlastik.

Jeg har bl.a.

• Været DGI instruktører i tumlastik
  • Sat fokus på tumlastik i Silkeborg dagpleje
  • Og været med til at lede legestuer med fokus på tumlastik både i Aarhus og Silkeborg.

Jeg elsker at se børns spontane bevægeglæde, og jeg brænder for at børn såvel som voksne skal have et godt forhold til deres krop, samt en erfaring af at det godt kan være sjovt at bevæge sig.

Kontakt:

Sara Sakskjær