“Skal vi snakke om Sex?” spørger Camilla Hessellund, der arbejder som sexolog og parterapeut. For mange kan det føles lidt svært og akavet at tale om seksualitet, men ikke desto mindre er det en vigtig del af at være forælder eller leder for børn og unge. Seksualitet er naturligt, en del af ethvert menneske, en gave fra Gud – ikke bare når man er gift.

Onsdag d. 8. februar besøger Camilla Silkeborg Oasekirke. Kl. 17-18 er der et kort fyraftensmøde for forældre, og senere mødes hun med ungdomsgruppen.

Fyraftensmøde for forældre og ledere, onsdag d. 8. februar kl. 17.00

Hvordan taler jeg med min teenager om seksualitet? Camilla vil fortælle om seksualitet, tendenser i samfundet, kroppen og børns seksuelle udvikling. Hun giver også konkrete værktøjer til at kunne tale med hinanden og særligt med de unge om sex og seksualitet. Jo mere vi tør tale om det, jo mindre behøver de søge svar andre steder. Som deltager kan du stille Camilla spørgsmål på forhånd, disse vil hun bruge i sin forberedelse til foredraget. Tilmeld dig og skriv spørgsmål til Camilla her

Hvem er Camilla Hessellund?
Camilla Hessellund er 31 år og fra Århus. Hun er uddannet socialpædagog, diakon, sexolog og parterapeut. Hun arbejder på et bosted for børn med multiple funktionsnedsættelser og alvorlige hjerneskader, ved siden af det har hun eget firma hvor hun, udover at have klienter i samtaleterapi, også tager rundt i landet og taler om seksualitet.